Autoverhuur
AustraliŽ
Inklappen
AustraliŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in AustraliŽ - huurauto online boeken

Een auto huren in AustraliŽ

Bij Sixt kunt u een auto huren in AustraliŽ zonder zorgen. Zeker als u op vakantie gaat, en in alle rust en ontspanning wilt genieten van uw welverdiende vrije tijd in het buitenland, dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken om het vervoer. Gaat u down under en wilt u alles goed geregeld hebben? Dan gaat u naar onze autoverhuur in AustraliŽ. Wij nemen u werkelijk alle zorgen uit handen, en dit heeft u al binnen enkele eenvoudige klikken van de muis geregeld. Uiteraard kunt u ook een huurauto van Sixt in AustraliŽ regelen via het reisbureau, via ons callcenter en zelfs via een App die u gemakkelijk op uw SmartPhone of tablet kunt installeren. Eenvoudiger kan het toch niet?

Australien - outback

Een auto huren om echt te genieten in AustraliŽ

AustraliŽ is het land van mogelijkheden! Er zijn maar weinig landen op de wereld te vinden die zoveel moois en indrukwekkends te bieden hebben als AustraliŽ. Wat dacht u van uitgestrekte natuurgebieden, winkelsteden die 24 uur per dag bruisen van de energie en bezienswaardigheden als Sydney Opera House, Royal Botanic Gardens & Domain of Red Rock? Trekt u AustraliŽ in voor een leuke gezinsvakantie? Dan zijn Sydney Aquarium en Australia Zoo absolute aanraders. Het is toch heerlijk als u uw eigen dagen in Australie in kunt plannen en overal naartoe kunt rijden wanneer u dat wilt? Dan kunt u onderweg ook nog eens stoppen om te genieten van de omgeving. Wat wilt u nog meer? Aan zo'n topvakantie werken wij natuurlijk graag mee, met een nieuwe huurauto die bij u past.

Australien - Sidney

Een auto huren in AustraliŽ, op de gewenste locatie

Wij hebben meerdere vestigingen down under, dus er is altijd een locatie in de omgeving waar u uw auto kunt ophalen en retourneren. U kunt natuurlijk een vestiging vinden bij iedere luchthaven en in meerdere steden, als onder meer Adelaide, Melbourne, Launceston en natuurlijk Sydney. U kunt uw vervoer in AustraliŽ direct regelen. Wij zorgen ervoor dat de gewenste auto in AustraliŽ voor u klaar staat wanneer u dit wilt.

Australien - Kšnguruhs

 

Regio's met Sixt locaties

 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice