Auto huren in Brisbane

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Brisbane

*De prijzen zijn berekend op 06.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Brisbane Luchthaven, beginnend op 13.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Brisbane

Auto huren Brisbane – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Brisbane – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de goedkope autoverhuur van Sixt, kunt u in het Australische Brisbane een auto reserveren voor een door uzelf te bepalen aantal dagen of weken. Met een optisch en technisch perfect onderhouden huurauto uit ons gevarieerde aanbod bezoekt u op geriefelijke wijze diverse aantrekkelijke locaties in de stad zoals onder andere de Brisbane River, het interessante Brisbane Museum, the Queensland Gallery of Moderne Art, en het Sir Thomas Planetarium. Na vertrek vanaf onze autoverhuur bent u ook snel in één van de twee uitgaansgebieden in Brisbane, waar u gezellige bars, clubs, dancings, theaters en horecagelegenheden vindt die garant staan voor veel aangenaam amusement en een keur aan gerechten uit de Australische keuken. In een echte barbecue cultuur als die van Australië kunt u er van op aan dat er in de restaurants veel smakelijke vleesgerechten geserveerd worden in de buitenlucht!
Altijd zorgeloos op stap door bij Sixt een auto te huren in Brisbane

Altijd zorgeloos op stap door bij Sixt een auto te huren in Brisbane

Bij onze goedkope autoverhuur een auto huren betekend dat u altijd de beschikking krijgt over een auto die niet ouder is dan een half jaar, en in optimale staat van onderhoud verkeert. Voor vakantiegangers en zakelijke rijders hebben wij bij onze autoverhuur diverse geschikte modellen klaar staan die er als nieuw uitzien. In ons gevarieerde aanbod vindt u onder meer handige kleinere stadsauto's, ruime gezinsauto's en extra luxe uitgevoerde directiewagens voor een succesvol zakelijk bezoek aan Brisbane. Iedere auto die u bij ons huurt wordt regelmatig gecontroleerd op technische en optische gebreken. Zoals u kunt zien op de website, vindt u onze autoverhuur en Brisbane op diverse locaties in en om de stad, waaronder onze vestiging op de luchthaven van Brisbane, Level 2 Arrivals Hall, 4007 Brisbane. Hier staan onze klantvriendelijke medewerkers u dagelijks van 06:00 - 23:00 graag met raad en daad terzijde om u te helpen met uw keuze voor de juiste huurauto in uw persoonlijke situatie.
Comfortabel onderweg vanaf de autoverhuur en Brisbane

Comfortabel onderweg vanaf de autoverhuur en Brisbane

U kunt bij ons eenvoudig online via de website een goede auto huren in Brisbane. Ook kunt u de auto van uw voorkeur bespreken via onze mobiele app, telefonisch of rechtstreeks op een van de vestigingen. Onze voorwaarden, die u alvast op de website kunt doornemen, zijn kort maar krachtig en de huurovereenkomst die u van ons ontvangt laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Extra's als bijvoorbeeld een veilig kinderzitje of een zeer functioneel navigatiesysteem zijn te allen tijde mee te huren!
Show more

Handige weetjes voor huren in Brisbane

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Brisbane?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Brisbane dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Brisbane.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Brisbane?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Brisbane. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 4598 reviews
Overgave voertuig
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Brisbane

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Brisbane?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Brisbane?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Brisbane?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Site Navigation