Sydney Luchthaven

Sydney Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal Building, 2020 Sydney


Telefoon: +61-295821762

GDS-Code: SYD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 22:00

ZA:

09:00 - 15:00

ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sydney Luchthaven

Uitstekende service bij een auto huren op Sydney Airport (SYD)

In een land als Australië is een goede auto onontbeerlijk vanwege de grote afstanden. Bij de twee vestigingen van Sixt op Sydney airport kunt u snel een perfecte huurauto verkrijgen voor een korte of lange huurperiode. De vakkundige medewerkers van onze autoverhuur helpen u graag de goede weg op met het maken van de keuze voor een geschikt model. Wij nemen rustig de tijd voor u want uw belang is ons belang! U vindt de vestigingen vlak bij elkaar op de Ground Floor Terminal 1 en 2, 2020 Sydney. Onze openingstijden zijn 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 uur.

Bekijk meer Bekijk minder
Veel keuze bij de autoverhuur op Sydney Airport

Veel keuze bij de autoverhuur op Sydney Airport

Bij ons maakt het niet uit of u een grote of een kleine huurauto nodig heeft. Om iedereen van dienst te kunnen zijn hebben wij veel verschillende uitvoeringen in ons wagenpark en kan er gekozen worden voor diverse prijsklassen. Met de medewerkers op onze vestigingen komt u er altijd uit met een vriendelijk woord en het beste advies voor uw situatie. Bij ons op Sydney airport een auto huren is een slimme zet!

Ook u kunt een fraaie auto huren op Sydney Airport!

Ook u kunt een fraaie auto huren op Sydney Airport!

Het verhuren van auto's in Sydney is ons vak en wij delen onze expertise graag met u en voorzien u met veel plezier van een auto in nieuwstaat waarmee u verzekerd bent van een zorgeloos en praktisch verblijf. Een auto huren bij Sixt doet u voor uw plezier en of u nu een leuke ruime gezinsauto nodig heeft voor een aangename vakantie, of een zeer luxueuze wagen voor zakelijke bezoeken, samen met ons komt u altijd tot een goede oplossing en kunt u onbekommerd genieten van uw reis.