Adelaide Luchthaven

Adelaide Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal, Adelaide Airport, 5950 Adelaide


Telefoon: +61-882343029

GDS-Code: ADL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 23:00

Vakanties:

06:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Adelaide Luchthaven

Auto huren bij Adelaide Luchthaven

Als u landt op de luchthaven van Adelaide dan wilt u graag zo snel mogelijk uw reis vervolgen om deze mooie stad te verkennen. Sixt biedt u het gemak van een huurauto en zorgt ervoor dat u direct uw reis kunt vervolgen. U hoeft dus niet te wachten op de trein of bus en kunt zelf bepalen waar u naar toe wilt. Wij bieden u een betrouwbare auto tegen een scherp tarief.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur bij Adelaide Luchthaven: snel en gemakkelijk

Autoverhuur bij Adelaide Luchthaven: snel en gemakkelijk

Een auto huren bij Adelaide Luchthaven gaat gemakkelijk en snel. Vanuit huis kunt u via de website, app, of telefonisch uw huurauto reserveren en wij zorgen ervoor dat deze direct na landing van uw vliegtuig voor u klaar staat. Ook kunt u de huur van uw auto via uw reisbureau of de speciale app die wij ontwikkeld hebben regelen. Naast het feit dat service en kwaliteit bij ons prioriteit nummer één bieden we ook nog eens goedkope autoverhuur. Bij Sixt bent u dus aan het juiste adres.

Een betrouwbare auto huren bij Adelaide Luchthaven

Een betrouwbare auto huren bij Adelaide Luchthaven

Bij onze autoverhuur bij Adelaide Luchthaven staat uw comfort bij ons voorop. Onze auto's zijn van alle gemakken voorzien. De temperaturen kunnen in Adelaide hoog oplopen, dus daarom zijn onze auto's standaard voorzien van airconditioning. Ondanks het comfort dat wij u bieden betaalt u nooit te veel als u bij ons een auto huurt. Ook staat uw auto direct voor u klaar en hoeft u niet te wachten. Snel en voordelig dat zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op onze autoverhuur!