Hobart Luchthaven

Hobart Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal Building, Hobart, 7170 Hobart


Telefoon: +61-362485678

GDS-Code: HBA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 22:00

Vakanties:

07:30 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hobart Luchthaven

Voordelig een auto huren bij Hobart Luchthaven

Voor een verre reis naar Hobart op het Australische eiland Tasmanië wilt u natuurlijk zeker weten dat u bij aankomst een betrouwbare huurauto kunt vinden. Dit is waar Sixt uitkomst biedt! U kunt bij ons namelijk tegen zeer scherpe prijzen een toch in uitstekende staat verkerende auto huren bij Hobart Luchthaven (HBA). Onze balie in de Car Rental Hall is dankzij de opvallende oranje kleur eenvoudig te herkennen. Als u van tevoren via het internet reserveert, hoeft u enkel nog maar de sleutels op te halen en rijdt u na aankomst in nog geen half uur door naar het centrum van de stad.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur bij Hobart Luchthaven, maar dan alleen snel en voordelig

Autoverhuur bij Hobart Luchthaven, maar dan alleen snel en voordelig

Behalve goedkope autoverhuur, geeft Sixt u uiteraard ook de mogelijkheid meer van Hobart te zien. De Cascade Brewery, een historische bierbrouwerij uit 1832, en de markt van Salamanca aan de haven zijn enkele van de toeristische attracties die u eenvoudig met een huurauto kunt bereiken. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan de prachtige botanische tuinen en aan Mount Wellington, vanaf waar u een geweldig uitzicht over de stad en de baai heeft.

Zie meer van Tasmanië door een auto te huren bij Hobart Luchthaven

Zie meer van Tasmanië door een auto te huren bij Hobart Luchthaven

Onze autoverhuur bij Hobart Luchthaven stelt u tenslotte ook in staat meer van Tasmanië te zien. Rijdt u bijvoorbeeld eens naar de oude gevangenissen van de voormalige strafkolonie in Port Arthur, 80 kilometer naar het zuidoosten. Verder staat het eiland vooral bekend om de prachtige natuur. Freycinet National Park aan de oostkust is een aanrader met prachtige stranden en rotsformaties. In de binnenlanden vind u nog meer natuurparken waar u moeiteloos urenlange wandelingen kunt maken. Met Sixt kunt u het allemaal ontdekken!