Sydney

Auto huren Sydney – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Huur een auto bij de autoverhuur van Sixt in Sydney en de mogelijkheden van de stad zijn direct binnen bereik. Deze Australische stad heeft u zo ontzettend veel te bieden dat het zonde zou zijn om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Iedere minuut mag goed benut worden in de stad, en het wachten op een bus is werkelijk zonde van de tijd. U kunt een auto huren en direct naar de indrukwekkende Sydney Harbour Bridge rijden, naar de Sydney Tower of bijvoorbeeld naar Bondi Beach, met alle mogelijkheden op het gebied van watersport. Bij onze autoverhuur in Sydney kunt u altijd terecht voor een uitstekende auto, van maximaal een half jaar oud en inclusief een all-risk verzekering, om eens goed kennis te maken met deze prachtige stad.

ALLE SIXT LOCATIES

Haal uw auto op bij ene locatie naar wens

Er zijn meerdere vestigingen van onze autoverhuur in Sydney te vinden. Wij staan voor u klaar in het centrum van de stad, bij de internationale luchthaven en bij Domestic Airport Sydney. Hier kunt u een auto huren die goed bij u past. Onze goedkope autoverhuur in de stad biedt u onder meer sportauto's, terreinwagens, luxe zakenauto's en ruime gezinswagens. Zo huurt u bij ons altijd de huurauto die uitstekend bij u past, eventueel inclusief een goed navigatiesysteem of een veilig kinderzitje.

Bekijk meer Bekijk minder
Huur voordelig volgens de beste voorwaarden

Huur voordelig volgens de beste voorwaarden

Wilt u een auto huren in Sydney en zeker zijn dat alles goed geregeld is? U kunt alles al vanuit huis regelen. Kies onder meer de auto, de locatie en de verhuurperiode. Wij zorgen ervoor dat uw auto op u staat te wachten volgens de huurovereenkomst. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u laten zien dat u bij ons huurt tegen zeer aantrekkelijke tarieven, ook in Sydney. Reserveer via het reisbureau, de app, het callcenter of onze website en wij regelen alles tot in de puntjes bij onze autoverhuur in Sydney.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties