Melbourne

Auto huren Melbourne – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ook Down Under kunt u zeer goed terecht bij onze eersteklas autoverhuur in Melbourne. Wij hebben hier speciaal voor u een gevarieerd aanbod van uitmuntende auto's klaar staan waaruit u een goede keuze kunt maken voor de huurauto die past bij uw verwachtingen en uw budget. Ook is het mogelijk om via de website of telefonisch een goede auto te huren voor korte of langere tijd. Wij zorgen altijd dat u veilig, comfortabel en tevreden over de uiterlijke staat van de auto op weg kunt gaan.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop bij Sixt een betrouwbare auto huren in Melbourne

Naar welke auto uw voorkeur ook uitgaat, een auto huren in Melbourne werkt zeer eenvoudig. Een auto huren is voor u wellicht geen gesneden koek, maar voor ons is het ons dagelijks werk en wij zijn er goed in! Onze goedkope autoverhuur hoort tot de beste ter wereld en wij kunnen u als u dat wilt een prijsvergelijking voor goedkope prijzen tonen waaruit blijkt dat u voor wat betreft de kosten bij ons helemaal goed zit! En wacht maar tot u ons wagenpark ziet! Wij hebben blinkend nieuwe kleine en grote auto's voor u klaar staan in het lage en het hoge segment.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Melbourne gaat bijna vanzelf

Een auto huren in Melbourne gaat bijna vanzelf

Voor handig parkeren in de stad, een aangename vakantie met het gezin en zeer luxe wagens voor al uw zakelijke bezoeken in Melbourne en andere locaties in Australië, kunt u zeer snel en zonder al teveel overbodige poespas een doeltreffende auto bespreken. Het huren van een auto bij de autoverhuur in Melbourne gaat bijna vanzelf en u krijgt bij vertrek onze zeer volledige heldere huurovereenkomst mee, samen met de benodigde papieren voor de auto zelf. Wij sturen u de weg op met een uitstekende WA verzekering die u zelf kunt uitbreiden met een bij ons af te sluiten all-risk verzekering. Wij wensen u veel comfortabele en veilige kilometers in Australië!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties