Costa Brava

Auto huren Costa Brava – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Costa Brava

Tijdens uw verblijf in de Costa Brava wilt u zo veel mogelijk van de omgeving zien. De snelste en meest gemakkelijke manier om dit te doen is door een auto te huren. Onze goedkope autoverhuur zorgt er voor dat uw auto al op u staat te wachten. U kunt ons vinden op de luchthaven van Barcelona, op het Barcelona Sants treinstation, Barcelona Centro/Eixample, Barcelona Diagonal Mar/Hilton en bij Barcelona Rambla Catalunya. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Bekijk meer Bekijk minder
Goede service bij onze autoverhuur in Costa Brava

Goede service bij onze autoverhuur in Costa Brava

Tijdens uw verblijf wilt u zorgeloos van A naar B. We verhuren daarom uitsluitend nieuwe auto's (maximaal 6 maanden oud) voor optimaal rijcomfort. We hebben een uitgebreid assortiment van stationwagens tot cabrio en luxeauto's, u vindt altijd een auto die past bij uw eisen en prijsklasse. Sixt begrijpt dat u niet teveel wilt betalen voor een huurauto. Daarom biedt onze autoverhuur goede service en scherpe prijzen. Op onze website kunt u terecht voor een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Boeken kan zowel via internet, telefonisch of via onze app voor de smartphone. Wanneer u liever persoonlijk wilt boeken bent u van harte welkom bij onze autoverhuur in Costa Brava.

De voordelen van een auto huren in Costa Brava

De voordelen van een auto huren in Costa Brava

De Spaanse Costa Brave is een groot toeristisch gebied en heeft genoeg te bieden. Een auto huren is een absolute aanrader wanneer u bezienswaardigheden wilt bekijken die wat verder weg zijn, het openbaar vervoer rijdt vaak niet verder dan het centrum. De Costa Brava beschikt over goede wegen zodat u snel uw bestemming bereikt. Tijdens uw boeking kunt u kiezen voor de mogelijkheid om een navigatiesysteem bij te boeken. Zo hoeft u niet te verdwalen en kunt u toch alle attracties en bezienswaardigheden bezoeken zoals het prachtige natuurgebied Camino de Ronda, het Tossa de Mar kasteel of het mooiste strand van de Costa Brava de Santa Cristina Hermitage.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties