Barcelona Sants Renfe

Barcelona Sants Renfe AUTOVERHUUR

adres

Plaça dels Països Catalans s/n, 08014 Barcelona

GDS-Code: BCN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren bij Barcelona Sants  

 

Binnenkort vertrekt u naar Spanje, naar de autonome regio Catalonië. U heeft veel afspraken in Barcelona of u wilt een aantal bezienswaardigheden bezoeken. Eigen vervoer levert u veel voordeel op. Het is comfortabel en u bent van niemand afhankelijk. Sixt autoverhuur wil u hierbij graag van dienst zijn. U kunt bij ons een auto huren bij Barcelona Sants. Daar, op onze vestiging, bieden we u de keuze uit voertuigcategorieën zoals cabrio's, busjes, luxe huurauto's en SUV's. Wellicht bent u geïnteresseerd in additionele opties zoals navigatie, een babystoeltje of wilt u een automaat rijden. Zowel uw voertuigcategorie als opties kunt u online reserveren, nog voordat u vertrekt.

Goedkoop een auto huren bij Barcelona Sants  
Bekijk meer Bekijk minder
De vestiging van Sixt autoverhuur bij Barcelona Sants

De vestiging van Sixt autoverhuur bij Barcelona Sants

Onze vestiging vindt u bij het belangrijkste treinstation van de stad. Sants treinstation is een van de grootste treinstations in Spanje. Hier komt u aan als u met reguliere Renfe-treinen rijdt, maar ook met de luxe hogesnelheidstreinen van AVE. In deze gevallen is onze vestiging op loopafstand. Als u op de internationale luchthaven aankomt, bent u het snelst op onze vestiging als u de trein neemt. Het station van de luchthaven bevindt zich bij Terminal 2. Er is ook een metroverbinding van de luchthaven met station Sants.  

Stad en omgeving ontdekken met een huurauto

Stad en omgeving ontdekken met een huurauto

In uw huurauto van Barcelona Sants kunt u wanneer u maar wilt alle bezienswaardigheden in de stad en omgeving bezoeken. Barcelona en de geniale architect Antoní Gaudí, dat is twee handen op één buik. Slaat u zeker een bezoek aan de kathedraal La Sagrada Familia of het indrukwekkende Parc Guëll niet over. Vertrek vroeg in de ochtend richting Figueras en bezoekt u het museum, gewijd aan een ander Spaans genie, Salvador Dalí. Wilt u genieten van het uitzicht over de zee, neemt u dan de kustweg en verkent u de Costa Brava tot het grensstadje Port Bou. Wij hopen u snel te zien op onze vestiging.