Barcelona Rambla Catalunya

Barcelona Rambla Catalunya AUTOVERHUUR

adres

Rambla de Catalunya 74, 08007 Barcelona

GDS-Code: BCN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren bij Barcelona Rambla Catalunya

 

Gaat u over een tijdje op zakenreis of vakantie naar Barcelona? Denkt u dan goed na over uw vervoersmogelijkheden. Sixt autoverhuur wil u graag een voordelig aanbod doen. U kunt voordelig een auto huren bij Barcelona Rambla Catalunya waar een van onze vestigingen is. Daar heeft u de keuze uit interessante voertuigcategorieën zoals sportwagens, SUV's of luxe sedans. U kunt uw huurauto eenvoudig online boeken en gebruik maken van onze gratis apps. Wilt u misschien extra opties zoals een automaat, een dieseluitvoering of navigatie en een radio in uw auto? Als u dit aangeeft bij uw reservering, gaan we het regelen.

Goedkoop een auto huren bij Barcelona Rambla Catalunya
Bekijk meer Bekijk minder
De vestiging van Sixt autoverhuur bij Barcelona Rambla Catalunya

De vestiging van Sixt autoverhuur bij Barcelona Rambla Catalunya

Rambla de Catalunya is misschien wel de bekendste straat van de stad. Hier vindt u naast onze vestiging veel luxe warenhuizen, gezellige winkeltjes en uiteraard de beroemde tapas-bars. Als u met het vliegtuig komt, neemt u dan de Renfe-trein vanaf het vliegveld naar station Passeig de Gràcia. Daar stapt u op de groene metrolijn 3. Op de Rambla de Catalunya zijn drie metrostops, en wel Catalunya, Liceu en Drassanes. Wanneer u uw huurauto bij Barcelona Rambla Catalunya van tevoren online heeft gereserveerd, is hij volledig schoon en rijklaar als u bij ons aankomt.

De stad en omgeving ontdekken in een huurauto

De stad en omgeving ontdekken in een huurauto

Met uw huurauto kunt u alle bezienswaardigheden van deze bruisende stad zo efficiënt mogelijk bezoeken. De Rambla is dé plek om te winkelen en te genieten. La Sagrada Familia, de beroemde kathedraal van Antoní Gaudí, moet u van binnen gezien hebben. Als u van voetbal houdt, gaat u dan zeker naar Camp Nou voor een wedstrijd van FC Barcelona. Houdt u van de ruige Spaanse natuur? Rijdt u dan binnen een half uur naar het natuurpark Serra de Collserola. Niet alleen heeft u een prachtig uitzicht, u zult versteld staan van de rijkdom aan vogels. Mogen we u binnenkort verwelkomen op onze vestiging aan de Rambla?