Barcelona Paral.lel-Port

Barcelona Paral.lel-Port AUTOVERHUUR

adres

Carrer Palaudàries 5-7, 08004 Barcelona

GDS-Code: BCN

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren in Barcelona 

 

U reist binnenkort af naar Barcelona, per trein of met het vliegtuig. Heeft u daar veel afspraken of wilt u veel bezienswaardigheden zien? Denkt u dan goed na over de voordelen van autoverhuur in Barcelona. In een huurauto kunt u gaan en staan wanneer u maar wilt. U reist op de meest comfortabele manier. U kunt uw huurauto in Barcelona online reserveren bij Sixt autoverhuur, voordat u op reis gaat. U maakt een keuze uit voertuigcategorieën zoals luxe sedans, cabrio's, busjes of SUV's. Wilt u extra opties zoals een kinderzitje, navigatie of een autoradio? Dat regelt u tegelijkertijd met uw online reservering.

Goedkoop een auto huren in Barcelona 
Bekijk meer Bekijk minder
Onze vestiging in Barcelona Parallel Port

Onze vestiging in Barcelona Parallel Port

Sixt heeft een aantal vestigingen in Barcelona, waaronder een grote vestiging in Barcelona Parallel Port. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u ons vinden vlakbij de haven. Komt u met het vliegtuig, dan landt u op Barcelona-El Prat Airport. Om bij onze vestiging te komen neemt u de metro en stapt u over op stations Europa Fira en Espanya. Station Parallel ligt op loopafstand van onze vestiging. Komt u met de trein, dan is Barcelona Sants uw eindstation. Van daaruit neemt u de metro richting Espanya en daarna de metro naar Parallel.

In een huurauto Barcelona en omgeving ontdekken

In een huurauto Barcelona en omgeving ontdekken

Door een auto te huren in Barcelona, gunt u uzelf alle vrijheid om de stad en omgeving te verkennen. Bezoekt u zeker de kathedraal Sagrada Familia van Antoní Gaudí. Ook Parc Guëll is een bezoek meer dan waard. U kunt naar hartelust winkelen op de gezellige Rambla en genieten van een goed restaurant in de oude haven. Bent u een voetballiefhebber, grijpt u dan de kans om Messi te zien schitteren in het imposante Camp Nou. Natuurliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken in de natuurparken Serra de Collserola of Montseny. Zien we u binnenkort op onze vestiging?