Autoverhuur
Barcelona Luchthaven
Inklappen
Spanje // Barcelona // Barcelona Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Barcelona Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat ES +34-871180192
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: BCN
Openingstijden
Ma. - Zo.06:00 - 02:00
Feestdag06:00 - 02:00
 
 24u inleveren

Onze Sixt autoverhuur locatie Barcelona Airport kunt u vinden in Terminal 1 en Terminal 2. Op deze manier kunt u ons altijd makkelijk en goed vinden. Mijn ervaren team en ik kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in het Spaanse paradijs en u te mogen helpen met al uw vragen over de autoverhuur en de omgeving. We hebben een uitgebreid aanbod aan huurauto`s voor u klaar staan waar u uit kunt kiezen. Een auto huren gaat erg gemakkelijk bij ons aan de balie of gewoon vanaf thuis. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u een auto wilt huren, want bij onze autoverhuur locatie kunt u voor elke gelegenheid een auto huren. We hopen u te mogen ontmoeten en u een goede start te mogen geven aan uw bezoek aan Barcelona!

Wat maakt een auto huren op Barcelona airport (BCN) aantrekkelijk

Barcelona Airport

Het is een hete zomerdag in het mooie Spaanse Barcelona. U komt aan op Barcelona airport en heeft de keuze tussen een ritje op de broeierig warme bus of een dure taxi. Maar gelukkig kan het ook anders. U kunt een auto huren met airco of een cabrio en meteen richting hotel. U vindt de balie van Sixt in Barcelona airport zowel in Terminal 1 als in Terminal 2 bij de Arrivals. Aanschuiven aan de balie is echter nergens voor nodig. Indien u op voorhand al uw gegevens en wensen doorgeeft via onze website, zorgen wij ervoor dat de wagen van uw keuze klaar staat. Of u nu een huurwagen zoekt om uw voetbalploeg naar het grootste stadion van Europa te brengen of u wilt een auto huren om met z'n tweetjes de stad te verkennen, bij Sixt kunt u rekenen op maatwerk autoverhuur op Barcelona airport.

© aena-aeropuertos.es

Uw eerste keuze voor autoverhuur in Barcelona airport

Barcelona Airport

Sixt biedt een uitgebreide dienstverlening ook in het buitenland. Een auto huren bij ons betekent dat u zelf kiest met welke wagen u door de stad rijdt. Wij hebben zuinige modellen, mooie luxe wagens en zelfs SUV's. Keuze genoeg dus om voor ieder de perfecte huurauto te vinden. Heeft u kinderen? Geen probleem, wij kunnen uw wagen uitrusten met kinderzitjes zodat die niet mee hoeven in het vliegtuig. Weet u de weg niet in Barcelona? Met ons optioneel navigatiesysteem wijst uw auto u de weg.

© aena-aeropuertos.es

Reviews van dit station

Een auto huren voor een strandbezoek ook buiten de stad

Barcelona heeft als stad zeer veel te bieden. Het was al een grote stad ten tijde van de Romeinen, en door de eeuwen heen heeft elke generatie opnieuw zijn stempel op de gebouwen gedrukt. De architectuur van Gaudi in de Casa Milà en de wereldberoemde Sagrada Familia zijn uiteraard de toppers. Maar ook een ritje in de omgeving van de stad is een echte aanrader. In het comfort van uw huurauto bezoekt u kleine dorpjes in de buurt, bijvoorbeeld. Een groot voordeel van autoverhuur op Barcelona airport is dat u niet per sé in de stad hoeft te logeren en toch makkelijk overal terecht kunt. De stranden van Castelldefels zijn trouwens veel rustiger dan die van de stad zelf, en met de auto bent u er vanuit de luchthaven meteen.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.06:00 - 02:00
Feestdag06:00 - 02:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Barcelona Luchthaven BCN Terminal 1 & 2 Llegadas 08820 El Prat de Llobregat 41.296961, 2.078390 +34-871180192

Sixt verhuurstation Barcelona Luchthaven BCN

Terminal 1 & 2 Llegadas
08820 El Prat de Llobregat
 
Telefoon +34-871180192

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Sixt Express Balie - de snelste weg naar een huurauto

Er bestaat alleen een SIXT check in online bali in de aankomsthal van terminal 1. Als u in terminal 2 aankomt, geeft u ons dan uw vlucht nummer door, zodat u daar direct uw voertuig op kunt halen.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren
 • Express balie

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice