Auto huren in Egypte

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Ontdek Egypte

Een auto huren is een goede oplossing

Een auto huren is een goede oplossing

Een auto huren in een land als Egypte is bij onze verhuur zeer voordelig. U kunt regelmatig gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen, maar zelfs zonder deze kortingen zijn de tarieven vriendelijk. U krijgt hier een groot voordeel voor terug, namelijk het feit dat u zich onbezorgd kunt verplaatsen in Egypte, in een auto van hoge kwaliteit. Vanuit onze autoverhuur bieden wij uitsluitend auto's jonger dan een half jaar, van merken als Mercedes, MINI, Audi, Renault en BMW. Wij bieden u altijd de mogelijkheid een huurauto naar wens te huren. Er zijn in Egypte vijf locaties van onze autoverhuur te vinden, in Cairo, Hurghada en Sharm el Sheikh. Als u wilt kunt u direct vanaf het vliegveld al in uw auto van Sixt stappen.
Een auto huren in Egypte voor korte of lange tijd

Een auto huren in Egypte voor korte of lange tijd

U kunt tegen een voordelig tarief een auto huren bij Sixt. Dit is een vaststaand feit en zeker niet alleen geldig bij een bepaalde duur van de verhuur. Zowel bij het huren van een auto voor lange als korte termijn profiteert u van leuke prijzen. Huur een auto voor een dag als u in Egypte een zakelijke bespreking bijwoont en direct terugreist naar Nederland, of huur een auto voor twee weken om uw vakantie in Egypte compleet te maken. U kunt uiteraard gemakkelijk reserveren, online, telefonisch, via het reisbureau of bijvoorbeeld via de App.
Auto huren in Egypte - huurauto online boeken

Auto huren in Egypte - huurauto online boeken

U kunt via SIXT een auto huren in Egypte wanneer u zich in dit land gemakkelijk wilt kunnen verplaatsen. Natuurlijk is het goed mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer in Egypte, maar dit brengt toch ook wel enkele nadelen met zich mee. Op de eerste plaats moet u uw tijden gaan inplannen naar de schema's van het openbaar vervoer. Daarnaast is het in veel gevallen wel makkelijk wanneer u wat Arabisch spreekt en begrijpt, want zeker in het verkeer in Egypte is communicatie belangrijk om op de juiste plaats aan te komen. Kortom, het openbaar vervoer in Egypte is goed geregeld, maar er zitten wel wat haakjes en oogjes aan. Een huurauto kan de perfecte oplossing zijn.
Show more
Handige weetjes voor huren in Egypte
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Egypte?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Egypte dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Egypte.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Egypte?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,4
Op basis van 1029 reviews
Overgave voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Egypte
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Egypte?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Egypte?