Sharm-el-Sheikh

Auto huren in Sharm-el-Sheikh: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ontdek de charme van betoverend Egypte door een auto te huren bij SIXT autoverhuur. Sharm-el-Sheikh is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Egypte. In Sharm-el-Sheikh kunt u genieten van een heerlijk klimaat en een van de mooiste onderwaterflora en -fauna van de wereld. De rode zee is een waar duikersparadijs en ook voor allerlei andere wateractiviteiten bent u hier aan het goede adres. Net buiten de stad opent zich een totaal verschillende wereld vol indrukwekkende landschappen en culturele bezienswaardigheden. Helaas wordt dit vaak overgeslagen omdat deze plaatsen moeilijk bereikbaar zijn maar een auto biedt uitkomst. Door een auto te huren in Sharm-el-Sheikh kunt u op comfortabele wijze het ongerepte landschap van het schiereiland ontdekken. Mist u vooral de Mozes berg en het 6e eeuwse St. Catherina klooster niet. Dit klooster gelegen in het zuidelijke Sinaï woestijn bezit zelfs de grootste collectie manuscripten ter wereld na de Vaticaan!

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelige autoverhuur in Sharm-el-Sheikh

Onze autoverhuur in Sharm-el-Sheikh biedt een royaal assortiment aan moderne en betrouwbare huurauto's. Van tevoren reserveert u een auto telefonisch, via de website of app en vervolgens krijgt u de autosleutels overhandigd aan onze servicebalie in Sharm-el-Sheikh. Reist u met een groot gezelschap of bent u met zijn tweeën? Geniet u van een vakantie of zal de auto voor zakelijk gebruik dienen? Dankzij de prijsvergelijking voor goedkope prijzen bieden wij ten alle tijden scherpe tarieven bij onze goedkope autoverhuur. Wij helpen u graag een auto te kiezen die naadloos op uw wensen aansluit.

Sharm-el-Sheikh: een veelzijdige bestemming

Dankzij de hoge kwaliteit van onze auto`s zult u onbezorgd kunnen genieten van een bestemming die u zeker nog lang bij zal blijven. Shoppen in de gezellige oude stad van Sharm-el-Sheikh, dolfijnen spotten in de rode zee of op zoek gaan naar overblijfselen van de Turquoise mijnen in de woestijn. Door een auto te huren bent u onafhankelijk en kunt u in uw eigen tempo de wondere wereld van de Sinaï verkennen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties