Caïro

Auto huren Cairo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De stad Caïro ontdekken en ook de piramides van Egypte bewonderen, dat kan met een auto van Autoverhuur Sixt. Een auto vindt u op het vliegveld van de hoofdstad van Egypte. De oude stad is prima per voet te bewonderen maar voor een dagje naar de piramides van Gizeh is een huurauto van Autoverhuur Caïro een `must`.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Caïro op vliegveld

Egypte en de hoofdstad Caïro staan bekend om de historische gebouwen, musea en de bijzondere markten. In het centrum van de stad zijn musea en pleinen op loopafstand. Een bezoek aan het Egyptische museum van de oudheden is de moeite waard. Onder de meer dan 12 duizend stukken die tentoongesteld zijn, bevindt zich het masker van de farao Toetanchamon. Ook de kamer waarin mummies van farao`s liggen, spreekt tot de verbeelding. Het museum geeft inzage in de rijke geschiedenis van het Afrikaanse land. Nog redelijk nieuw is het Al Azhar park, dat pas in de jaren tachtig is ingericht. Het neemt een centrale plek in Caïro in. Terwijl u even op adem bent gekomen in het park, kunt u bijvoorbeeld naar de Khan al Khalili markt. Dit is een van de oudste markten ter wereld waar u een rijke schakering aan artikelen vindt, variërend van kleding tot parfum. Vergeet niet bij het kopen van iets te onderhandelen over de prijs, want dat hoort er bij op de Khan al Khalili markt. Een bezoek aan Egypte is niet compleet zonder een bezoek aan de piramides. Daarvoor kunt u een auto huren op het vliegveld. Op minder dan twintig kilometer ligt de piramide van Cheops in de dodenstad Gizeh. Ook duizenden jaren na de bouw van deze enorme bouwwerken, blijven piramides een groot mysterie.

Bekijk meer Bekijk minder
Betrouwbare auto huren Caïro

Betrouwbare auto huren Caïro

Een auto huren is een fluitje van een cent. Autoverhuur Caïro is centraal gelegen, bij het vliegveld. Door vooraf een prijsvergelijking voor goedkope prijzen te maken, bent u verzekerd van een betrouwbare auto, maximaal een half jaar oud, voor een mooie prijs. De medewerkers van de goedkope autoverhuur verzorgen de verhuurovereenkomst van a tot z zodat u zich helemaal op het mooie Caïro kan richten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties