Auto huren in Cairo

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Cairo

Auto huren Cairo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Cairo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De stad Caïro ontdekken en ook de piramides van Egypte bewonderen, dat kan met een auto van Autoverhuur Sixt. Een auto vindt u op het vliegveld van de hoofdstad van Egypte. De oude stad is prima per voet te bewonderen maar voor een dagje naar de piramides van Gizeh is een huurauto van Autoverhuur Caïro een `must`.
Auto huren Caïro op vliegveld

Auto huren Caïro op vliegveld

Egypte en de hoofdstad Caïro staan bekend om de historische gebouwen, musea en de bijzondere markten. In het centrum van de stad zijn musea en pleinen op loopafstand. Een bezoek aan het Egyptische museum van de oudheden is de moeite waard. Onder de meer dan 12 duizend stukken die tentoongesteld zijn, bevindt zich het masker van de farao Toetanchamon. Ook de kamer waarin mummies van farao`s liggen, spreekt tot de verbeelding. Het museum geeft inzage in de rijke geschiedenis van het Afrikaanse land. Nog redelijk nieuw is het Al Azhar park, dat pas in de jaren tachtig is ingericht. Het neemt een centrale plek in Caïro in. Terwijl u even op adem bent gekomen in het park, kunt u bijvoorbeeld naar de Khan al Khalili markt. Dit is een van de oudste markten ter wereld waar u een rijke schakering aan artikelen vindt, variërend van kleding tot parfum. Vergeet niet bij het kopen van iets te onderhandelen over de prijs, want dat hoort er bij op de Khan al Khalili markt. Een bezoek aan Egypte is niet compleet zonder een bezoek aan de piramides. Daarvoor kunt u een auto huren op het vliegveld. Op minder dan twintig kilometer ligt de piramide van Cheops in de dodenstad Gizeh. Ook duizenden jaren na de bouw van deze enorme bouwwerken, blijven piramides een groot mysterie.
Betrouwbare auto huren Caïro

Betrouwbare auto huren Caïro

Een auto huren is een fluitje van een cent. Autoverhuur Caïro is centraal gelegen, bij het vliegveld. Door vooraf een prijsvergelijking voor goedkope prijzen te maken, bent u verzekerd van een betrouwbare auto, maximaal een half jaar oud, voor een mooie prijs. De medewerkers van de goedkope autoverhuur verzorgen de verhuurovereenkomst van a tot z zodat u zich helemaal op het mooie Caïro kan richten.
Show more
Handige weetjes voor huren in Cairo
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Cairo?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Cairo dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Cairo.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Cairo?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Cairo. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,4
Op basis van 835 reviews
Overgave voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)
Service tijdens en na de huur
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Cairo
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Cairo?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Cairo?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Cairo?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?