Auto huren in Hurghada

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Hurghada

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Hurghada Luchthaven, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Hurghada

Auto huren Hurghada – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Hurghada – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij Autoverhuur Sixt om de Egyptische badplaats Hurghada en de omgeving te verkennen. Dat is absoluut de moeite waard. Hoewel Hurghada vooral bekend staat om de mooie stranden en de prachtige locatie om te duiken, heeft het achterland veel te bieden. Met een auto rijdt u in zo`n drie uur naar de dichtstbijzijnde piramide. Een auto huren in Hurghada kan op het gelijknamige vliegveld. U kunt voordat u op vakantie gaat een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken. Reserveren kan via internet, een reisbureau en telefonisch.
Met een auto door de woestijn

Met een auto door de woestijn

Hurghada ligt aan de Rode Zee en staat bekend als een trekpleister voor toeristen die graag duiken. De Rode Zee wordt omschreven als een paradijs onder water met bijzondere vissen en koraalriffen. Zowel beginnende als ervaren duikers kunnen in Hurghada hun hart ophalen. Ook worden er talloze duikcursussen aangeboden. Ook boven water is er van alles te doen. Een tocht op kamelen door de woestijn of een spectaculaire autorit door de woestijn. Dat kan natuurlijk onder begeleiding of u kunt zelf door de woestijn rijden. Ook een nachtelijk bezoekje aan de woestijn behoort tot de mogelijkheden. Met name `s nachts is de sterrenhemel in Egypte erg bijzonder en niet te vergelijken met Nederland. Bij Autoverhuur Hurghada kunt u de huurauto ook vastleggen voor een aantal dagen. Dat geeft u de gelegenheid om de bijzondere geschiedenis van het Afrikaanse land te ontdekken. De dichtstbijzijnde piramides liggen op ongeveer drie uur rijden van Autoverhuur Hurghada. Een bezoek aan de oude stad Luxor behoort met een goedkope autoverhuur tot de mogelijkheden en zo kunt u behalve van het heerlijke weer in Hurghada ook genieten van de historische hoogtepunten van Egypte.
Medewerkers verzorgen pakket van a tot z

Medewerkers verzorgen pakket van a tot z

Een auto huren in Hurghada kan bij het vliegveld dat een kleine tien minuten buiten de stad ligt. U gaat op pad met een auto die niet ouder is dan zes maanden. De medewerkers van ons autoverhuurbedrijf staan u met raad en daad te woord en regelen het gehele pakket voor u, ookals u ter plaatse nog een verzekering wilt afsluiten voor een tweede bestuurder of nog een kinderstoeltje wilt regelen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Hurghada

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Hurghada?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Hurghada dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Hurghada.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Hurghada?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Hurghada. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 90 reviews
Service tijdens en na de huur
(5,0)
Inlevering voertuig
(5,0)
De route naar SIXT
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Hurghada

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Hurghada?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Hurghada?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Hurghada?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Hurghada

Meer weergeven