Caïro Luchthaven

Caïro Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal 2+3, Cairo

GDS-Code: CAI

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren in Cairo luchthaven: rondtoeren in een miljoenenstad

Cairo, stad der steden! U bent in de grootste stad van Afrika en bovendien is het één van de grootste steden ter wereld. Samen met Sixt kunt u de stad grondig verkennen! U bent nog aan het bijkomen van de grandeur van deze metropool. Gelukkig is het verhuurkantoor goed aangeduid: in terminal 3! Een auto huren in Cairo luchthaven is u onderdompelen in geschiedenis. Kies uw huurauto uit het aanbod dat wij hier aanbieden. U kunt makkelijk thuis reserveren, via de website of gewoon bellen naar het nummer +20-122-9086655. U kunt ook onze app voor smartphone gebruiken, dat bespaart een hoop gedoe!

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Cairo luchthaven: met Sixt cruisen tussen de piramides

Autoverhuur Cairo luchthaven: met Sixt cruisen tussen de piramides

Het is even wennen aan het drukke verkeer in Cairo maar u zult zien dat het best wel meevalt. Bezoek het Egyptisch Museum met het gouden dodenmasker van Toetanchamon. Even buiten de stad kun u uw huurauto nemen om u onder te dompelen in de bijzondere sfeer van de piramiden van Gizeh. De drukte is gezellig maar ook een tikje chaotisch. Gelukkig bent u ruim verzekerd, als u dat wilt. Naast de standaard WA-verzekering kunt u ook nog een bijkomende dekking tegen de schade nemen.

Een auto huren in Cairo luchthaven: een ervaring die je niet licht vergeet

Een auto huren in Cairo luchthaven: een ervaring die je niet licht vergeet

Snel en voordelig: dat zijn de codewoorden van Sixt. We staan voor goedkope autoverhuur maar ook de extra's zijn niet duur. Zo boekt u een kinderzitje bij of een tweede bestuurder. Verzeker er in één klap ook nog de banden en de autoruiten mee. Als u nog een personen ongevallendekking afsluit kan echt niets uw reis nog verpesten! De autoverhuur in Cairo luchthaven, dat is echt klasse!