Hurghada Luchthaven

Hurghada Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport Road 01, Hurghada, Red Sea

GDS-Code: HRG

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

10:00 - 20:00

Vakanties:

10:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hurghada Luchthaven

Een auto huren op Hurghada Airport (HRG)

Uw vakantie staat eindelijk voor de deur en u gaat naar Egypte! U gaat heerlijk van de zon en de zee genieten in sprankelend Hurghada. Als u van watersport houdt, is dit het walhalla waar u moet zijn. Duiken, sportvissen, zeilen, windsurfen, het kan allemaal! Alleen, als u op Hurghada Airport aankomt, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk richting de Rode Zee. Zou het dan niet fijn zijn als u volledig onbezorgd in de auto kan stappen en eropuit kan? Sixt maakt het voor u mogelijk, bij ons kunt up op het vliegveld voordelig een auto huren. Wij zijn dagelijks voor u beschikbaar van 10:00 tot 20:00 uur en het ophalen of inleveren van een huurauto kan zelfs 24/7. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +20-122-9088810.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur is snel geregeld op Hurghada Airport

Autoverhuur is snel geregeld op Hurghada Airport

Een auto huren is ontzettend prettig als u zich snel wilt verplaatsen tijdens de vakantie. Gelukkig is het reserveren van een huurauto bij Sixt zo geregeld. U kunt eenvoudig online op de website de auto huren. U kiest het beschikbare model van uw keuze. Ook kunt u de autoverhuur via de iPhone en Blackberry app, aan de servicebalie op Hurghada airport of via uw reisbureau in orde maken. U hoeft zich geen zorgen te maken over een lang administratief proces, wij houden het graag eenvoudig. In een handomdraai is de auto geregeld en kunt u op weg.

Een auto huren is zeker geen overbodige luxe

Een auto huren is zeker geen overbodige luxe

Bij Sixt heeft u snel beschikking over een auto. Vanaf Hurghada Airport kunt u zo uitwijken naar één van de vele bezienswaardigheden in deze prachtige Egyptische stad. Een auto huren is ook uitermate handig voor zakelijk gebruik. Ervaar het zelf en probeer het uit!