Autoverhuur
Egypte
Inklappen
Egypte
Gegevens wijzigen

Auto huren in Egypte - huurauto online boeken

Een auto huren in Egypte

U kunt via Sixt een auto huren in Egypte wanneer u zich in dit land gemakkelijk wilt kunnen verplaatsen. Natuurlijk is het goed mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer in Egypte, maar dit brengt toch ook wel enkele nadelen met zich mee. Op de eerste plaats moet u uw tijden gaan inplannen naar de schema's van het openbaar vervoer. Daarnaast is het in veel gevallen wel makkelijk wanneer u wat Arabisch spreekt en begrijpt, want zeker in het verkeer in Egypte is communicatie belangrijk om op de juiste plaats aan te komen. Kortom, het openbaar vervoer in Egypte is goed geregeld, maar er zitten wel wat haakjes en oogjes aan. Een huurauto kan de perfecte oplossing zijn.


Ägypten"/Een auto huren is een goede oplossing

Een auto huren in een land als Egypte is bij onze verhuur zeer voordelig. U kunt regelmatig gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen, maar zelfs zonder deze kortingen zijn de tarieven vriendelijk. U krijgt hier een groot voordeel voor terug, namelijk het feit dat u zich onbezorgd kunt verplaatsen in Egypte, in een auto van hoge kwaliteit. Vanuit onze autoverhuur bieden wij uitsluitend auto's jonger dan een half jaar, van merken als Mercedes, MINI, Audi, Renault en BMW. Wij bieden u altijd de mogelijkheid een huurauto naar wens te huren. Er zijn in Egypte vijf locaties van onze autoverhuur te vinden, in Cairo, Hurghada en Sharm el Sheikh. Als u wilt kunt u direct vanaf het vliegveld al in uw auto van Sixt stappen.


Ägypten"/Een auto huren in Egypte voor korte of lange tijd

U kunt tegen een voordelig tarief een auto huren bij Sixt. Dit is een vaststaand feit en zeker niet alleen geldig bij een bepaalde duur van de verhuur. Zowel bij het huren van een auto voor lange als korte termijn profiteert u van leuke prijzen. Huur een auto voor een dag als u in Egypte een zakelijke bespreking bijwoont en direct terugreist naar Nederland, of huur een auto voor twee weken om uw vakantie in Egypte compleet te maken. U kunt uiteraard gemakkelijk reserveren, online, telefonisch, via het reisbureau of bijvoorbeeld via de App.


Ägypten"/

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice