Charleroi Luchthaven

Charleroi Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rue des Freres Wright 8, 6041 Gosselies

GDS-Code: CRL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Charleroi Luchthaven

Charleroi Luchthaven (CRL) auto huren

Voor het huren van een auto op Charleroi Luchthaven, ofwel Brussels South, biedt SIXT service en comfort. Verken Wallonië rondom Gosselies met een Mini countryman, maak het jezelf makkelijk met een Audi automatic of kies voor extra ruimte voor je bagage met een caddy. In de voertuigcategorieën Sedan en SUV staan mooie modellen auto’s voor je klaar. Weet je precies waar je naartoe gaat, dan zorgt SIXT ervoor dat je meteen door kan naar plaats van bestemming. Wie een toertje wil maken, dan wijst GPS je de weg. In de klasse Premium Sedan vind je luxe modellen en extra’s boek je bij naar wens.

SIXT's locatie op luchthaven Charleroi

Voor de SIXT locatie op de luchthaven Charleroi, Brussel South, volg je vanaf de terminal de borden "Car Rental". Op de eerste verdieping tegenover de liften vind je SIXT voor het afhalen van je autosleutels. Je huurauto staat op de begane grond van de parkeergarage P1. Kom je met openbaar vervoer naar luchthaven Charleroi, of kom je de huurauto terugbrengen, volg dan de borden Brussels South Charleroi Airport/Parking P1/Car Rental Return. Op de eerste verdieping in Parking P1 vind je de sleutelkluis aan de muur van SIXT, tegenover de liften.

Ontdek Charleroi met je huurauto

Op ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Brussel is luchthaven Charleroi een populair vertrekpunt voor reizigers naar het buitenland. Ook met een huurauto van SIXT heb je hier de mooiste bestemmingen binnen handbereik. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het nabijgelegen natuurpark van l’Avesnois, net over de Franse grens. Voor een stadswandeling is Namen met zijn eeuwenoude fort net zo een aanrader als het kosmopoliete Brussel met alle musea, markten en festivals. Wallonië in de winter, dat betekent winterbanden of zelfs sneeuwkettingen, dus vergeet deze niet bij te boeken.