Autoverhuur
Brussel-Zuid Station
Inklappen
BelgiŽ // Brussel // Brussel-Zuid Station
Gegevens wijzigen

Auto huren Brussel-Zuid Station - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Gare du Midi, Pl. Victor Horta
  1060 Bruxelles BE +32-70225800
 
Type station: Treinstation
GDS-code: BRUX01
Openingstijden
Ma. - Zo.08:00 - 21:00
Feestdag08:00 - 21:00
 
 24u inleveren

Een auto huren bij Brussel Zuid Station

Een auto huren bij Sixt is altijd een goed idee. Natuurlijk vindt u onze autoverhuur bij Brussel Zuid Station. Dit station wordt ook wel Brussel Midi genoemd en ligt niet ver van Brussel Centraal. Bij het reserveren van uw auto, geeft u de categorie van uw voorkeur aan, zoals een stationwagen, een sportauto, een cabrio of een SUV. Een specifiek model kan niet gegarandeerd worden, maar u ontvangt altijd een model uit de geselecteerde categorie. Bij deze vestiging is het mogelijk om uw huurauto de hele dag door in te leveren of op te halen. De auto's zijn allemaal goed onderhouden en u zult versteld staan van de scherpe prijzen. Goedkoop een auto huren bij Brussel Zuid Station is heel eenvoudig!

Genieten met een huurauto van Brussel Zuid Station

Met een huurauto kunt u vanuit de stad het mooie BelgiŽ op uw gemak verkennen. Natuurlijk is de grote havenstad Antwerpen dichtbij en hier kunt u ook uitstekend shoppen en uitgaan, maar ook het zuidelijke deel van BelgiŽ heeft veel te bieden. Charleroi heeft een prachtig historisch centrum en is omringd door bijzondere locaties, zoals een 13e eeuwse abdij. BelgiŽ is niet erg groot wat oppervlakte betreft maar biedt wel een verscheidenheid aan bijzondere plekjes. Van een tochtje naar de mondaine badplaats Knokke tot de stilte en adembenemende natuur in het bergachtige landschap van de Ardennen. Met Sixt autoverhuur geniet u optimaal van al het moois dat BelgiŽ te bieden heeft!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.08:00 - 21:00
Feestdag08:00 - 21:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Brussel-Zuid Station BRUX01 Gare du Midi, Pl. Victor Horta 1060 Bruxelles 50.836676, 4.334633 +32-70225800

Sixt verhuurstation Brussel-Zuid Station BRUX01

Gare du Midi, Pl. Victor Horta
1060 Bruxelles
 
Telefoon +32-70225800

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Car return:

Om de wagen terug te brengen, rijdt u naar Q Park, Rue de France 40, 1060 Brussel. De parking van Sixt bevindt zich op niveau -4. Vergeet niet uw persoonlijke bezittingen uit de wagen te halen voor u deze afsluit. Indien er een Sixt medewerker aanwezig is in de parking, kunt u samen de wagen controleren en inchecken. Indien er geen medewerker aanwezig is, brengt u de sleutel naar ons kantoor in het treinstation (binnen onze openingsuren) of laat u die achter in onze key box (eveneens in het treinstation). Eens u uw auto hebt ingelevrd in onze parking, bereikt u onze branch als volgt: volg de borden met 'Sixt Office' en neem de lift naar niveau 0. U komt buiten op Place Horta. Steek het plein over en ga het Brussel Zuid treinstation binnen. Ons kantoor en onze key box bevinden zich op uw rechterkant.


Om te parkeren:

U verlaat het treinstation via de uitgang 'Place Horta'. Steek dit plein over en gebruik uw parkeerticket om Q Park binnen te gaan aan de overkant van het plein. De lift wordt automatisch geroepen. Ga met de lift naar niveau -4. Volg de borden van Sixt tot aan onze parkeerplaatsen waar u uw auto vindt.


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Overdracht op de vestiging.

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Afwijkend adres om de auto in te leveren

Rue de France 40 (Q-Park)
1060 Bruxelles
 

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice