car image car image
Auto huren Brussel
 
 
 
Locatie informatie.
Adres: Arrival Hall
  1930 Zaventem BE +32-70-225800
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: BRU
Sixt verhuurstation: 5909
Openingstijden
Ma. - Zo.06:30 - 24:00
Feestdag06:30 - 24:00
 
 24u ophalen
24u inleveren

Nuttige informatie over het Brussel Luchthaven Sixtkantoor

Welkom bij Sixt autoverhuur Brussel Airport. Femke Doolaehe is stations manager, en samen met het internationale team in Brussel Airport zijn ze u graag van dienst. Een auto huren kan bij Sixt Brussel Airport voor elke gelegenheid. Of u nu een auto wilt huren voor uw zakenreis of voor uw plezier, wij hebben er altijd wel een auto bij zitten voor ieders wensen. Een auto huren gaat snel en gemakkelijk, want wij vinden het belangrijk dat u vollop kunt genieten van uw tijd in Brussel en omgeving. Brussel en omgeving heeft ten slotte al te veel leuke plekjes te bieden. Een van onze doelen in 2015 is om de beste service te bieden bij Brussels Airport autoverhuur. Ons personeel werkt elke dag hard om de nodige ervaring op te doen om deze hoge kwaliteit service te verlenen. Het team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen op Brussel Airport!
( Station Manager )

Een auto huren bij Brussel Airport(BRU)

Brussel is een geweldige stad, vol historische en culturele schatten. Om al het moois te ontdekken dat deze stad te bieden heeft, hebt u wel even nodig ... Behalve wanneer u besluit een auto te huren, bijvoorbeeld bij onze autoverhuur bij Brussel Airport. Sixt is namelijk altijd nabij, waar ook ter wereld. En wat is er nou handiger dan meteen na aankomst op het vliegveld een vervoersmiddel tot uw beschikking te hebben? Wij regelen het voor u, op het vliegveld of elders in de stad. Onze balie op Brussel Airport is ideaal gelegen in de arrival hall. Erg handig, want zo zijn we makkelijk te vinden. Na een lange reis heeft u immers geen zin meer in lange zoektochten!

De gemakken van autoverhuur bij Brussel Airport

Een auto huren bij Brussel Airport is ideaal, niet in de laatste plaats om de stad te verkennen. U heeft dan alle vrijheid om te bezoeken wat u wilt, in uw eigen tijd. Maar u heeft uiteraard geen zin in administratieve rompslomp, lange zoektochten en wachttijden! Daarom bieden wij u alle gemakken die u maar bedenken kunt. Zo kunt u de auto namelijk vierentwintig uur per dag ophalen en terugbrengen en heel simpel reserveren. Dit reserveren kan namelijk via de telefoon, of door te bellen naar het lokale nummer +32-70-225800. Mocht u het lokale nummer niet bij de hand hebben, dan kunt u ook altijd bellen met de hotline 023 - 56 986 56. Daarnaast kunt u zelfs reserveren via de speciale smartphone- app of via een reisbureau! En niet alleen in Belgie, maar over de hele wereld staan we voor u klaar met deze service.

Comfort en gemak met Sixt

Naast het gemak en de service die wij bieden, bieden we u ook comfort! De auto's van onze autoverhuur bij Brussel Airport zijn namelijk allemaal nieuw, comfortabel en veilig. We hebben gekozen voor Duitse degelijkheid, waardoor u de keuze heeft uit verschillende types BMS's, Mercedessen of VW's. Zo weet u zeker dat uw tripje comfortabel en veilig verloopt. Brussel ontdekt u het prettigst in een van onze huurauto's. U bepaalt dan namelijk zelf wat u doet, op welk tijdstip dan ook. Het fijne is dat u met een eigen auto ook plaatsen kunt bereiken buiten Brussel, waar u met het openbaar vervoer moeilijk kunt komen. Zo ontdekt u niet alleen de stad, maar ook Belgie! Met een huurauto van Sixt heeft u alle vrijheid, comfort en gemak tijdens uw trip, waar dan ook ter wereld. Waar wacht u nog op?

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.06:30 - 24:00
Feestdag06:30 - 24:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Brussel Luchthaven BRU Arrival Hall 1930 Zaventem 50.901389, 4.484444 +32-70-225800 +32-2-7532561

Sixt verhuurstation Brussel Luchthaven BRU

Arrival Hall
1930 Zaventem
 
Telefoon +32-70-225800
Fax +32-2-7532561

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Belangrijke Informatie:

Vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen op Brussel Airport is het enkel mogelijk om de luchthaven te betreden met een geldige boarding pass. Dit geldt ook voor onze verhuurbalie en parking. Helaas kunnen we geen klanten bedienen die niet vliegen. We verwelkomen deze klanten op onze locatie aan de Leuvensesteenweg 36 in Zaventem. Voor meer informatie kunt u bellen met +32-(0)70-225800. Bij voorbaat dank voor uw begrip.


Hoe bereikt men de vestiging in:

U neemt uw huurwagen aan de balie van Sixt, die is gelegen op de aankomsthal. De balie van Sixt bevindt zich op het einde van de gang aan u linkerkant. Verschillende borden zullen u helpen om onze balie te vinden, u volgt de richtingaanwijzers 'Car Rental Pick Up'.


Snelweg:

Volg de borden eerst richting Brussel en vervolgens richting Zaventem Nationale Luchthaven. Net voor u de luchthaven binnen rijdt vanaf de A201 volgt u de borden "Car rental return". U heeft een identiteitskaart en het huurcontract nodig om binnen ter ijden op het luchthaventerrein. U rijdt vervolgens de parking binnen en volgt de borden van Sixt, die u verder naar onze check-in zone begeleiden. Onze medewerkers zijn hier aanwezig om uw voertuig en sleutel in ontvangst te nemen. Indien gewenst kunnen zij samen met u de auto inchecken. Vervolgens kan u rustig doorlopen naar de terminal om uw vlucht te halen.


Openbaar vervoer:

- Trein Op dit moment is het treinstation nog niet operationeel. - Bus Het busstation van Brussel Nationale Luchthaven bevindt zich op verdieping 0. Sixt bevindt zic in de aankomsthal (verdieping 2) uiterst links in deze hal op de linkerkant. Bovendien leiden de borden "Car Rental Pick Up" u eveneens naar onze counter.


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Overdracht op de vestiging

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Afwijkend adres om de auto in te leveren

Leopoldlaan
1930 Zaventem
 

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • Sportauto's & cabrio's
  • SUV's
  • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
  • 24u ophalen
  • 24u inleveren
  • Express balie