Autoverhuur
Brussel Luchthaven
Inklappen
BelgiŽ // Brussel // Brussel Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Brussel Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Arrival Hall
  1930 Zaventem BE +32-70225800
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: BRU
Openingstijden
Ma. - Zo.07:00 - 21:00
Feestdag07:00 - 21:00
 
 24u inleverenEen auto huren bij Brussel Airport(BRU)

Brussel is een geweldige stad, vol historische en culturele schatten. Om al het moois te ontdekken dat deze stad te bieden heeft, hebt u wel even nodig ... Behalve wanneer u besluit een auto te huren, bijvoorbeeld bij onze autoverhuur bij Brussel Airport. Sixt is namelijk altijd nabij, waar ook ter wereld. En wat is er nou handiger dan meteen na aankomst op het vliegveld een vervoersmiddel tot uw beschikking te hebben? Wij regelen het voor u, op het vliegveld of elders in de stad. Onze balie op Brussel Airport is ideaal gelegen in de arrival hall. Erg handig, want zo zijn we makkelijk te vinden. Na een lange reis heeft u immers geen zin meer in lange zoektochten!

De gemakken van autoverhuur bij Brussel Airport

Een auto huren bij Brussel Airport is ideaal, niet in de laatste plaats om de stad te verkennen. U heeft dan alle vrijheid om te bezoeken wat u wilt, in uw eigen tijd. Maar u heeft uiteraard geen zin in administratieve rompslomp, lange zoektochten en wachttijden! Daarom bieden wij u alle gemakken die u maar bedenken kunt. Zo kunt u de auto namelijk vierentwintig uur per dag ophalen en terugbrengen en heel simpel reserveren. Dit reserveren kan namelijk via de telefoon, of door te bellen naar het lokale nummer +32-70-225800. Mocht u het lokale nummer niet bij de hand hebben, dan kunt u ook altijd bellen met de hotline 023 - 56 986 56. Daarnaast kunt u zelfs reserveren via de speciale smartphone- app of via een reisbureau! En niet alleen in Belgie, maar over de hele wereld staan we voor u klaar met deze service.

Comfort en gemak met Sixt

Naast het gemak en de service die wij bieden, bieden we u ook comfort! De auto's van onze autoverhuur bij Brussel Airport zijn namelijk allemaal nieuw, comfortabel en veilig. We hebben gekozen voor Duitse degelijkheid, waardoor u de keuze heeft uit verschillende types BMS's, Mercedessen of VW's. Zo weet u zeker dat uw tripje comfortabel en veilig verloopt. Brussel ontdekt u het prettigst in een van onze huurauto's. U bepaalt dan namelijk zelf wat u doet, op welk tijdstip dan ook. Het fijne is dat u met een eigen auto ook plaatsen kunt bereiken buiten Brussel, waar u met het openbaar vervoer moeilijk kunt komen. Zo ontdekt u niet alleen de stad, maar ook Belgie! Met een huurauto van Sixt heeft u alle vrijheid, comfort en gemak tijdens uw trip, waar dan ook ter wereld. Waar wacht u nog op?

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.07:00 - 21:00
Feestdag07:00 - 21:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Brussel Luchthaven BRU Arrival Hall 1930 Zaventem 50.901389, 4.484444 +32-70225800

Sixt verhuurstation Brussel Luchthaven BRU

Arrival Hall
1930 Zaventem
 
Telefoon +32-70225800

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Hoe bereikt men de vestiging in:

Volg na aankomst op de terminal de borden "car rental parking". Neem de rental parking" aan uw linkerhand.


Snelweg:

Volg de borden eerst richting Brussel en vervolgens richting Zaventem Nationale Luchthaven. Net voor u de luchthaven binnen rijdt vanaf de A201 volgt u de borden "Car rental return". U rijdt vervolgens de parking binnen en volgt de borden van SIXT, die u verder naar onze check-in zone begeleiden. mogelijk deze parking binnen te rijden met uw eigen voertuig. Onze medewerkers zijn hier aanwezig om uw voertuig en sleutel in ontvangst te nemen. Indien gewenst kunnen zij samen met u de auto inchecken. Vervolgens kan u rustig doorlopen naar de terminal om uw vlucht te halen. Het is niet


Openbaar vervoer:

- Trein Brussel Nationale Luchthaven beschikt over een treinstation. Er zijn goede (en geregeld directe) verbindingen van alle grote steden in BelgiŽ (en hal op de linkerkant. Bovendien leiden de borden "Car Rental Pick Up" u zelfs Nederland) naar de luchthaven. Het treinstation bevindt zich op de verdieping -1 van de luchthaven. Eenmaal daar aangekomen neemt u de roltrap of de lift naar verdieping aankomsthal 2. SIXT bevindt zich uiterst links in deze eveneens naar onze counter. - Bus Het busstation van Brussel Nationale Luchthaven bevindt zich op verdieping 0. U kunt het best de lift of de roltrap naar verdieping aankomsthal 2 nemen. SIXT bevindt zich uiterst links in deze hal op de linkerkant. Bovendien leiden de borden "Car Rental Pick Up" u eveneens naar onze counter.


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Overdracht op de vestiging

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Afwijkend adres om de auto in te leveren

Leopoldlaan
1930 Zaventem
 

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice