London

Londen auto huren

De bruisende Britse hoofdstad doet elk hart sneller slaan. Zoek je handig vervoer? Huur een auto in Londen. Bij SIXT is een auto reserveren makkelijk. Onze klantenbalie ontvangt je met de glimlach. Of check onze handige mobiele app. Een ophaalpunt van SIXT vind je aan alle belangrijke luchthavens, waaronder Heathrow, Gatwick en Stansted, en nabij bekende stations als St Pancras. Ook in de City of London, het historische hart van de stad, kan je terecht op meerdere locaties. Je kan Londen met vrienden verkennen in een bestelbusje. Erg handig voor de shoppers. Of heb je flexibel vervoer nodig voor een zakelijke afspraak? Dan kan je voor een praktische compacte wagen opteren.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Londen

Met een cabrio door Londen rijden of in een klassevolle SUV, ons ruime en gevarieerde wagenpark biedt tal van mogelijkheden. De Duitse premiumwagens in het gamma van SIXT staan garant voor comfort. Zoek je een auto voor eendagshuur of voor een lange periode? Bij SIXT zijn een waaier aan periodes mogelijk, zoals weekendverhuur of wekelijks verhuur. Bijkomende diensten zoals gps-navigatie of aangepaste kinderstoelen zijn beschikbaar.

Wat te doen in Londen

Londen verveelt nooit. Van Big Ben over Buckingham Palace tot het reuzenrad London Eye, je moet het allemaal gezien hebben. De shoppers vinden hun gading in Oxford Street of kunnen een auto huren om naar de populaire markten van Camden Town te rijden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties