Londen Gatwick Luchthaven

Londen Gatwick Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lower Forecourt Road, RH6 0NY Horley

GDS-Code: LGW

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 17:00

Vakanties:

08:00 - 17:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

London Gatwick luchthaven auto huren

Ben je aangekomen op London Gatwick voor een welverdiende vakantie of zaken en wil je de grote stad verkennen met een auto? Bij SIXT ben je aan het juiste adres voor een comfortabele stadsauto als een Sedan. En of je nou met het gezin bent of alleen, voor elk gezelschap is er een geschikte auto te vinden. En wil je verzekerd zijn van uitgebreide opties? Bij SIXT boek je gemakkelijk een uitgebreide navigatie of een goedgekeurd zitje voor kinderen bij boeken. De beste service voor een comfortabel verblijf in de wereldstad.

Wat maakt London Gatwick zo speciaal?

SIXT’s locatie

Wil je op London Gatwick een auto huren? Gatwick Airport is een van de drukste luchthavens van het Verenigd Koninkrijk en de SIXT-locatie is makkelijk vindbaar in de South Terminal. De locatie van het kantoor bevindt zich in het autoverhuurgebied die vlakbij bushalte 1 te vinden is. Bij de SIXT-balie word je vriendelijk te woord gestaan en goed op weg geholpen. Het terugbrengen van de huurauto doe je op dezelfde locatie en gaat net zo gemakkelijk als het ophalen ervan, je kunt hiervoor gebruik maken van de 24-uurs retourservice en de sleutels achterlaten in de sleuteldoos van SIXT.

Ontdek Londen met je huurauto

Na op London Gatwick een auto te huren ben je klaar om de uitgestrekte wereldstad te ontdekken. Bezoek het British Museum, de Big Ben en het prachtige Hyde Park. Na een dagje sightseeing rijd je door naar wijken die vol zitten met heerlijke restaurants. Denk bijvoorbeeld aan Shoreditch, goed te bereiken met de auto en vol leuke boetieks en winkels die je voor of na het eten kan bezoeken. Bezoek ook zeker de hippe buurt Soho waar je je uren kunt vermaken met shoppen en waar je eten uit verschillende keukens kunt proeven. Genoeg om te bekijken met het gemak van een auto.