Londen Heathrow Luchthaven T5

Londen Heathrow Luchthaven T5 AUTOVERHUUR

adres

Sofitel London Heathrow T5, TW6 2GD London

GDS-Code: LHR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Londen Heathrow luchthaven auto huren

Na aankomst op de luchthaven van Londen Heathrow kunt je bij SIXT terecht voor de beste huurauto's. Je kunt kiezen uit een Economy, Compact, of Sedan. Mocht je echter meer ruimte nodig hebben, dan kun je ook bij SIXT terecht voor een handig Personenbusje of Bestelbusje. Wil je liever een SUV, Cabrio, of een van onze Luxe & Sportmodellen? Dat kan natuurlijk ook! Tenslotte zijn er nog allerlei handige extra diensten om gebruik van te maken. Zo kunt u een extra bestuurder laten registreren, uw tank door SIXT autoverhuur laten vullen na afloop, en uzelf beschermen tegen schade of diefstal.

Wat maakt de SIXT locatie op Londen Heathrow zo speciaal?

SIXT's locatie op Londen Heathrow

De locatie van SIXT autoverhuur op Londen Heathrow is makkelijk te vinden. Na aankomst op Terminal 5 is het slechts enkele minuten lopen naar de SIXT balie, die op de eerste verdieping ligt. Vanaf Terminals 2, 3, of 4 kun je naar de SIXT servcie desk gaan die vervolgens een shuttle bus voor jou regelen om je snel naar Hatton Cross te vervoeren, van waar je meteen kunt vertrekken met de auto. Na afloop van je bezoek aan Londen kun je de auto op ieder gewenst tijdstip weer inleveren op Londen Heathrow, of desgewenst op een andere locatie.

Ontdek Londen met je huurauto

Met een SIXT huurauto kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je kunt direct naar het hart van de stad rijden om bijvoorbeeld het iconische Londen Eye te zien, of de Big Ben. Ben je geïnteresseerd in Britse historie? Rij dan direct door naar de Tower of London of het British Museum. Of heb je misschien interesse in het Britse koningshuis? Bezoek dan eens het beroemde Buckingham Palace. Een auto huren op luchthaven Londen Heathrow stelt je ook in staat om naar het nabijgelegen Cambridge te rijden. Waar je ook heen wilt, je huurauto van SIXT brengt je er zo!