Londen Heathrow AP T2, T3, T4

Londen Heathrow AP T2, T3, T4 AUTOVERHUUR

adres

Sofitel London Heathrow T5, TW6 2GD London

GDS-Code: LHR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Auto huren Londen Heathrow Airport - autoverhuur Sixt

Beste klant, Mijn naam is Jenny Willscheid en ik ben de filiaalmanager van Sixt autoverhuur Heathrow Airport. Na gewerkt te hebben bij Sixt in Spanje, kijk ik er nu naar uit om u te mogen verwelkomen in onze Sixt Heathrow Airport. Samen met mijn team zullen we u helpen met het kiezen van de juiste huurauto zodat u op weg kunt gaan met de auto van u wensen. Een auto huren bij Heathrow Airport is snel en gemakkelijk geregeld, want wij vinden het belangrijker dat u direct na aankomst de stad en omstreken kan gaan bezoeken. Een auto huren betekend bij ons een goede service en kwaliteit, en zullen er daarom ook altijd voor zorgen dat alles perfect geregeld zal zijn.

Bekijk meer Bekijk minder
Op Heathrow Airport een auto huren is zo gebeurd (LHR)

Op Heathrow Airport een auto huren is zo gebeurd (LHR)

Wanneer uw vliegtuig in Engeland geland is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verder met goed vervoer. Bij Sixt kunt u op eenvoudige wijze een auto huren die voldoet aan uw verwachtingen qua comfort, uitstraling, veiligheid en prijs. Bij onze autoverhuur kunt u voor een dag, meerdere dagen of zelfs voor enkele weken terecht voor een huurauto die past bij uw doeleinden en uw beschikbare budget. Bij Heathrow Airport kunt u ons vinden op twee locaties t.w.: London Heathrow Airport TW6 1AP Hounslow en Luxury Cars, Great South West Road, TW14 0PR Feltham.

Eersteklas autoverhuur op Heathrow Airport

Eersteklas autoverhuur op Heathrow Airport

Bij Sixt kunt u uitstekend terecht wanneer u vanaf de luchthaven Heathrow uw weg wilt vervolgen met een goede huurauto. Wij hebben ter plekke een uitgebreid en gevarieerd wagenpark ter beschikking waaruit u beslist een goede keuze zult kunnen maken voor het huren van een auto tijdens uw bezoek aan Londen. Wij staan u graag met deskundig advies te woord bij het maken van uw beslissing voor passend vervoer. Een auto huren gebeurt bij ons tegen een bijzonder goede en duidelijke voorwaarden. Wanneer u bij onze locatie wegrijdt weet u precies waar u aan toe bent en heeft u een auto mee die in alle opzichten in perfecte staat verkeert.

Gegarandeerd succesvol een auto huren op Heathrow Airport

Gegarandeerd succesvol een auto huren op Heathrow Airport

U kunt op de grootste luchthaven van Europa tegen aantrekkelijke prijzen een prachtige en goed onderhouden auto huren in uiteenlopende uitvoeringen van groot tot klein. Zo bent u tijdens uw verblijf absoluut verzekerd van betrouwbaar en veilig vervoer waarmee u zeer plezierig naar diverse fraaie bezienswaardigheden of belangrijke zakelijke afspraken in de Engelse hoofdstad en wellicht daarbuiten reist.