Londen Stansted Luchthaven

Londen Stansted Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Coopers End Road, CM24 1SJ Stansted

GDS-Code: STN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 16:00

Vakanties:

08:00 - 16:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Londen Stansted Luchthaven

Een auto huren op Stansted Airport (STN)

Gaat u binnenkort de bruisende stad Londen bezoeken? Dan is het zeker aan te raden om naar Stansted te vliegen. Een vliegticket naar Stansted Airport is vaak een stuk goedkoper dan tickets naar bijvoorbeeld Heathrow Airport. Een voordelige bijkomstigheid is dat het nu mogelijk is om bij Sixt een auto te huren op Stansted Airport. Onze servicebalie bevindt zich in de terminal van de airport, dus u hoeft de luchthaven niet meer uit om uw gehuurde auto op te halen. Achter onze balie staan onze vriendelijke medewerkers zeven dagen per week voor u klaar. Telefonisch een auto reserveren is zeer eenvoudig, maar het is ook mogelijk te boeken op onze site of met de iPhone app.

Bekijk meer Bekijk minder
Hoge kwaliteit autoverhuur op Stansted airport

Hoge kwaliteit autoverhuur op Stansted airport

Een shuttle bus nemen vanaf Stansted airport maakt uw reis onnodig lang en vermoeiend. Een auto huren zorgt ervoor dat u niet meer gebonden bent aan vertrektijden, want wij zorgen ervoor dat uw auto op de gewenste tijd klaarstaat. U rijdt dan in een mum van tijd naar het hart van Londen of naar uw hotel. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan met uw eigen huurauto over de Tower Bridge te rijden?

De voordelen van een auto huren

De voordelen van een auto huren

Het wereldwijd bekende Sixt is een betrouwbare autoverhuur service. Of het nu voor zakelijk of privᅵ gebruik is, bij ons vindt u altijd een geschikte auto. Zo bieden wij u wendbare stadsauto's, maar ook ruime minibusjes en stoere cabrio's. Bij ons heeft u dus uitgebreide keuze op het gebied van comfortabele auto's voor een betaalbare prijs. De auto's zijn nooit ouder dan een half jaar, want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ontdek Londen en omgeving met het gemak van een huurauto!