Turkije

Auto huren in Turkije - huurauto online boeken

U kunt nu ook snel en voordelig een auto huren in Turkije. SIXT autoverhuur heeft meer dan 100 jaar ervaring in het verhuren van auto's en daardoor kan SIXT uw reis door Turkije zo aangenaam mogelijk maken! Bekijk snel onze verhuurlocaties in Turkije. Jawel, bij SIXT kunt u in geheel Turkije een auto huren. Turkije, een fantastische en populaire vakantiebestemming, maar ook voor zakelijke aangelegenheden een erg toegankelijk oord. Turkije heeft veel te bieden, cultuur, cuisine, architectuur, eigenlijk teveel om op te noemen! Vertrekt u binnenkort naar Turkije en wilt u liever niet met het openbaar vervoer reizen? Dan is een huurauto van SIXT de oplossing! Of u naar Ankara, Antalya, Istanbul, Izmir, Kusadasi of een van onze andere verhuurlocaties in Turkije gaat, SIXT autoverhuur is er voor u. Met 37 locaties in Turkije kunt u dus overal terecht om uw favoriete auto te huren. U kunt zelfs een luxe auto huren, om uw vakantie of zakenreis nog aangenamer te maken!

Een auto huren in Turkije kan snel en voordelig

Wij maken het u graag gemakkelijk. Wij zullen u niet vervelen met een lang administratief proces als u een auto wilt huren; we houden het graag simpel en snel. Onze autoverhuur service biedt verschillende automodellen aan die nooit ouder zijn dan zes maanden. U heeft zo de keuze uit luxe, bijna nieuwe auto's voorzien van alle gemakken! Deze auto's zijn scherp geprijsd en u kunt ze gemakkelijk reserveren. U kunt namelijk telefonisch, via de website, via de iPhone en BlackBerry app of via uw reisbureau een huurauto reserveren. In een mum van tijd is het geregeld en kunt u Turkije gaan verkennen met een mooie huurauto van autoverhuur Sixt!

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren voor uw ontdekkingsreis door het mooie Turkije!

Een auto huren voor uw ontdekkingsreis door het mooie Turkije!

Turkije heeft vele schitterende plekken die het zeker waard zijn om te bezoeken. Er is dan niets vervelender als u afhankelijk bent van anderen of het openbaar vervoer. Als u van plan bent om bijvoorbeeld de wereldberoemde Sultan Ahmetmoskee in Istanbul te gaan bezichtigen, dan komt een luxe huurauto met airco goed van pas. U rijdt er zo naartoe! Ook voor een dag aan het Turkse strand komt onze autoverhuur service van pas. U kunt de leukste uitstapjes maken zonder dat u zich hoeft te bekommeren om uw vervoer. Huur nu snel uw auto bij Sixt autoverhuur, en ontdek alle mooie plekjes die Turkije u te bieden heeft.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties