Auto huren in Turkije

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Turkije

Meest populair in Turkije

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Istanboel Luchthaven, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Turkije

Een auto huren in Turkije kan snel en voordelig

Een auto huren in Turkije kan snel en voordelig

Wij maken het u graag gemakkelijk. Wij zullen u niet vervelen met een lang administratief proces als u een auto wilt huren; we houden het graag simpel en snel. Onze autoverhuur service biedt verschillende automodellen aan die nooit ouder zijn dan zes maanden. U heeft zo de keuze uit luxe, bijna nieuwe auto's voorzien van alle gemakken! Deze auto's zijn scherp geprijsd en u kunt ze gemakkelijk reserveren. U kunt namelijk telefonisch, via de website, via de iPhone en BlackBerry app of via uw reisbureau een huurauto reserveren. In een mum van tijd is het geregeld en kunt u Turkije gaan verkennen met een mooie huurauto van autoverhuur Sixt!
Een auto huren voor uw ontdekkingsreis door het mooie Turkije!

Een auto huren voor uw ontdekkingsreis door het mooie Turkije!

Turkije heeft vele schitterende plekken die het zeker waard zijn om te bezoeken. Er is dan niets vervelender als u afhankelijk bent van anderen of het openbaar vervoer. Als u van plan bent om bijvoorbeeld de wereldberoemde Sultan Ahmetmoskee in Istanbul te gaan bezichtigen, dan komt een luxe huurauto met airco goed van pas. U rijdt er zo naartoe! Ook voor een dag aan het Turkse strand komt onze autoverhuur service van pas. U kunt de leukste uitstapjes maken zonder dat u zich hoeft te bekommeren om uw vervoer. Huur nu snel uw auto bij Sixt autoverhuur, en ontdek alle mooie plekjes die Turkije u te bieden heeft.
Auto huren in Turkije - huurauto online boeken

Auto huren in Turkije - huurauto online boeken

U kunt nu ook snel en voordelig een auto huren in Turkije. SIXT autoverhuur heeft meer dan 100 jaar ervaring in het verhuren van auto's en daardoor kan SIXT uw reis door Turkije zo aangenaam mogelijk maken! Bekijk snel onze verhuurlocaties in Turkije. Jawel, bij SIXT kunt u in geheel Turkije een auto huren. Turkije, een fantastische en populaire vakantiebestemming, maar ook voor zakelijke aangelegenheden een erg toegankelijk oord. Turkije heeft veel te bieden, cultuur, cuisine, architectuur, eigenlijk teveel om op te noemen! Vertrekt u binnenkort naar Turkije en wilt u liever niet met het openbaar vervoer reizen? Dan is een huurauto van SIXT de oplossing! Of u naar Ankara, Antalya, Istanbul, Izmir, Kusadasi of een van onze andere verhuurlocaties in Turkije gaat, SIXT autoverhuur is er voor u. Met 37 locaties in Turkije kunt u dus overal terecht om uw favoriete auto te huren. U kunt zelfs een luxe auto huren, om uw vakantie of zakenreis nog aangenamer te maken!
Show more

Handige weetjes voor huren in Turkije

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Turkije?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Turkije dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Turkije.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Turkije?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 3342 reviews
Overgave voertuig
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Turkije

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Turkije?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Turkije?

Site Navigation