Ankara Luchthaven

Ankara Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 06000 Ankara

GDS-Code: ESB

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ankara Luchthaven

Ankara luchthaven auto huren

Wil je Turkije verkennen nadat je geland bent op de Ankara luchthaven (ANK)? Huur een SIXT auto. SIXT heeft verschillende auto’s van diverse modellen zoals compact, economy, bestelbusje, sedan, SUV, personenbusje, cabrio, luxe & sportmodellen. Maak je een solo trip en wil je de nauwe straatjes bezichtigen? Dan is een compacte auto je voertuig. Ga je voor een avontuurlijke vakantie? Dan is een SUV je beste optie. Bij ons kun je verschillende extra’s boeken zoals een extra bestuurder, navigatiesysteem en kinderstoelen. Dankzij een auto van SIXT wordt het ontdekken van Turkije zeer gemakkelijk.

Waarom moet je kiezen voor de autoverhuur in Ankara?

SIXT's locatie op de Ankara luchthaven (ANK)

Wil je een SIXT huurauto huren op de Ankara luchthaven (ANK)? Dan kan dit via onze app of online. Kom je de auto ophalen? Wel, dat is al even gemakkelijk. Onze vestiging is te vinden in de Arrival Hall van ANK. Ben je aangekomen in de luchthaven? Ga dan naar een exit gelegen aan de kant van de diverse ondergrondse parkings. Dit is aan de rechterkant van de luchthaven gelegen aan de oostkant. Wandel daarna naar beneden en als je op een druk plein terechtkomt waar je onder meer verschillende banken vindt, dan stap je recht de SIXT kiosk binnen. Wij staan nu al te popelen om je te verwelkomen.

Ontdek Ankara met je huurauto

We geven je niet alleen graag tips mee in verband met een huurauto, maar ook in verband met wat je moet gaan bezichtigen in Ankara, de bruisende hoofdstad van Turkije. De stad staat bekend omwille van haar buitengewone architectonische sites en historische monumenten. Zo moet je zeker eens stoppen bij het Anitkabir mausoleum, de begraafplaats van Ataturk, de Augustus’ tempel en het Rahmi M. Koc Muzesi museum. Ben je een natuurliefhebber? Dan heeft Ankara ook veel te bieden! Zet Eymir Lake,  Dikmen Vadisi Park en Ahlatlibel Tesisleri Parki op je reisagenda en beleef een onvergetelijke tijd.