Istanboel Internat. Luchthaven

Istanboel Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Tayakadin Mh. Terminal Cd. No1, 34283 Istanbul

GDS-Code: IST

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Istanboel Internat. Luchthaven

Auto huren Istanboel Luchthaven Internationaal - autoverhuur Sixt

Bij Sixt autoverhuur kunt u makkelijk en voordelig een auto huren op Istanboel Luchthaven Internationaal. U vindt bij het lokale autoverhuurkantoor op luchthaven Atatürk Havalimani een ruim aanbod aan onder meer stationwagens, sportauto's, luxe auto's en cabrio's. U kunt hier ook een busje huren en uiteraard is het mogelijk om opties als radio, navigatie of een babyzitje bij uw huurauto te nemen. De verhuurlocatie is dag en nacht geopend, ook op zon- en feestdagen.

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren Istanboel Luchthaven Internationaal

Auto huren Istanboel Luchthaven Internationaal

Uw huurauto op de luchthaven van Istanboel kunt u gewoon vanuit Nederland reserveren. Telefonisch via de Nederlandse hotline (+31-23-5698656) of direct via het lokale kantoor op de luchthaven (+90-212-4652591). Online kunt u via de website of onze app een auto huren. Zo gemakkelijk is goedkoop een auto huren op Istanboel Luchthaven International. U herkent de locatie van de autoverhuur aan de oranje balie in de aankomsthal (Arrivals) van Terminal A. De grote internationale luchthaven is het belangrijkste vliegveld van Turkije en ligt in het Europese deel op 25 kilometer ten zuidwesten van het historisch centrum van de stad.

Welkom in het voormalige Constantinopel

Welkom in het voormalige Constantinopel

Istanboel is de enige stad ter wereld die op twee continenten ligt. Het deel op de Europese zijde, aan de westkant van de rivier de Bosporus, herbergt de meeste historie. Ooit werd deze stad Constantinopel genoemd en was het de hoofdstad van het Oost-Romeinse Rijk. Het rijke verleden vindt u bijvoorbeeld terug in de indrukwekkende Haghia Sofia, de prachtige en elegante Blauwe Moskee, en de vele ondergrondse Byzantijnse wateropslagplaatsen. Ook buiten deze miljoenenstad is er veel te zien. Trek er met de auto op uit om de forten langs de Bosporus te aanschouwen, naar de Zee van Marmara te rijden of andere historische steden zoals Nicea te bezoeken.