Bodrum Luchthaven

Bodrum Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Domestic Terminal, 48000 Mugla

GDS-Code: BJV

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bodrum Luchthaven

Auto huren op Bodrum Airport (BJV)

Stelt u zich eens voor; u heeft een heerlijke vakantie geboekt naar het zonovergoten Bodrum in Turkije. Uiteraard wilt u meer van deze mooie streek zien dan alleen het hotel, het strand en het zwembad en een auto huren lijkt u dan ook ideaal. Sixt helpt u hierbij door tegen scherpe prijzen een auto aan te bieden. Het huren van een auto bij ons is eenvoudig, snel, betrouwbaar en veilig. En met de ruime openingstijden op Bodrum-Milas Airport zit u nooit om een auto verlegen. En het mooiste is; zodra u uit het vliegtuig stapt kunt u direct verder met de huurauto. Op Bodrum Airport maken wij gebruik van de Meet & Greet service, wat voor u vele voordelen heeft. Zo wordt u snel geholpen, hoeft u niet te wachten en kunt u de auto ook na sluitingstijd inleveren.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op Bodrum Airport is veilig en betrouwbaar met Sixt

Autoverhuur op Bodrum Airport is veilig en betrouwbaar met Sixt

Met onze autoverhuur service op Bodrum kunt u vertrouwen op en een betrouwbare en veilige huurauto. Het huren van een auto op Bodrum Airport stelt u in staat om de mooiste plekjes van de stad te gaan verkennen. Met de auto gaat u namelijk snel naar het onderwatermuseum en kunt u op uw eigen tempo langs de vele windmolens rijden. Bij ons zijn er vele soorten auto's te huur en kunt u de auto huren die bij uw wensen en uw ideale vakantie past.

Een auto huren kan heel eenvoudig!

Een auto huren kan heel eenvoudig!

Of u nu naar Turkije komt voor zakelijke aangelegenheden of een heerlijke vakantie? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Het huurauto stelt u in staat plekken te bezoeken die niet met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. Bovendien bent u niet aan tijden gebonden die doorgaans wel gelden bij groepsexcursies. Kortom; bij ons bent u aan het juiste adres voor een auto die perfect bij uw behoeften past!