Adana

Auto huren Adana – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Het gemak van een auto huren in Adana op de luchthaven

Met een auto huren bij Sixt autoverhuur op de luchthaven van Adana, ligt deze regio in het zuiden van Turkije aan uw voeten. Een behulpzame medewerker van onze autoverhuur wacht u na aankomst van uw vliegtuig op, om u vervolgens van een mooie huurauto te voorzien die nog geen half jaar oud is. Adana Airport (ADA) ligt op slechts 2,5 kilometer van de gelijknamige stad. U kunt dus snel kennisnemen met de vele historische monumenten in Adana, zoals de Tas Köpru, de Romeinse brug over de Seyhan en de oudste brug ter wereld. De Sabanci Merkez moskee is een van de populairste attracties in het zuidelijk Taurusgebergte, maar een bezoek aan het Misis mozaïekmuseum of Archeologisch museum is ook een ritje waard.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelige autoverhuur en Adana thuis al regelen

Voordelige autoverhuur en Adana thuis al regelen

U bent bij onze autoverhuur en Adana verzekerd van goedkope autoverhuur, wat wordt bevestigd door onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. U krijgt bovendien uw auto inclusief de rijkilometers. Dit maakt het extra aantrekkelijk om de omgeving van Adana te verkennen. Het autoverhuurstation is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. U kunt dus op elk moment van de dag uw gehuurde auto, stationwagen of SUV ophalen en retourneren. Boek vooraf al uw huurauto, zodat u ter plaatse in Adana na een snelle check-in uw autosleutels in ontvangst kunt nemen. Er zijn meerdere reserveringsmogelijkheden: via de website, via een handige app voor smartphones en tablets en via een speciale boekingslijn (+31(0)23 56 986 56).

Het goede wegennet maakt een auto huren in Adana aantrekkelijk

Het goede wegennet maakt een auto huren in Adana aantrekkelijk

Adana heeft een goed wegennet, waarbij meerdere snelwegen elkaar kruisen. Het is een reden te meer om met een gehuurde Peugeot, VW, Mercedes, Renault, Chevrolet, Audi of Mini Cooper de stad en de regio te ontdekken. De sporen van Adana voeren terug tot circa 1.000 voor Christus. Diverse opgravingen en overblijfselen herinneren eraan dat Adana ooit onderdeel was van het Romeinse Rijk en later Ottomaanse Rijk. Met een auto huren in Adana kunt u er met uw gezin of vrienden op uw gemak op uittrekken. Als u dan een navigatiesysteem, kinderzitje en all-risk verzekering bijboekt, rijden zowel u als uw inzittenden veilig, vertrouwd en comfortabel.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Sixt luchthaven
locaties in Turkije

Zie alle luchthaven locaties