Polen

Auto huren in Polen - huurauto online boeken

Het huren van een auto in Polen kunt u gewoon zoals u dat gewend bent bij SIXT in orde maken. U vind onze autoverhuur op veel verschillende locaties in Polen waar geroutineerde en behulpzame medewerkers er alles aan doen om u te voorzien van passend vervoer waarmee u uw verblijf beslist kunt veraangenamen. Onze locaties zijn verspreidt over heel Polen en u kunt de bijbehorende adressen en openingstijden vinden op onze handige website. Een huurauto die u tijdens uw bezoek aan Polen bij ons kunt reserveren verkeerd altijd in optimale technische staat en is van recente datum. Ook uiterlijk zijn al onze auto's van de beste kwaliteit.

poland side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Polen

Makkelijk op reis door een goede auto te huren in Polen!

Wanneer u in Polen makkelijk wilt reizen huurt u gewoon een auto bij Sixt! Dit werkt net zo eenvoudig als in alle andere landen waar wij gevestigd zijn. U kunt online een geschikte auto bij ons huren of via uw reisbureau bij het bespreken van uw reis. Tevens kunt u natuurlijk gewoon rechtstreeks bij onze autoverhuur een auto naar keuze huren voor één of meerdere dagen of zelfs voor enkele weken. Samen met u vinden we altijd een goede huurauto waaraan u veel plezier kunt beleven tijdens uw verblijf in Polen.

Bekijk meer Bekijk minder
Iedereen kan een fantastische auto huren in Polen!

Iedereen kan een fantastische auto huren in Polen!

Bij Sixt slaagt u altijd in alle prijsklassen met het huren van een auto. Wanneer u Polen met zijn bijzondere eigen cultuur en ongerepte natuur bezoekt is het prettig reizen met één van de auto's die u bij ons kunt huren. Reizen in Polen is echt een belevenis en wij zorgen er graag voor dat u zorgeloos op stap kunt gaan met betrouwbaar veilig en comfortabel vervoer. Of u nu een leuke kleine stadsauto zoekt, een fraaie gezinsauto voor een ontspannen vakantie, of een luxe directieauto voor een geslaagd bezoek aan uw zakenrelaties; wij zijn er voor u met zeer deugdelijk en keurig net vervoer naar keuze!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties