Auto huren in Polen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Polen

Meest populair in Polen

*De prijzen zijn berekend op 06.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Warschau Chopin Airport, beginnend op 13.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Polen

Makkelijk op reis door een goede auto te huren in Polen!

Makkelijk op reis door een goede auto te huren in Polen!

Wanneer u in Polen makkelijk wilt reizen huurt u gewoon een auto bij Sixt! Dit werkt net zo eenvoudig als in alle andere landen waar wij gevestigd zijn. U kunt online een geschikte auto bij ons huren of via uw reisbureau bij het bespreken van uw reis. Tevens kunt u natuurlijk gewoon rechtstreeks bij onze autoverhuur een auto naar keuze huren voor één of meerdere dagen of zelfs voor enkele weken. Samen met u vinden we altijd een goede huurauto waaraan u veel plezier kunt beleven tijdens uw verblijf in Polen.
Iedereen kan een fantastische auto huren in Polen!

Iedereen kan een fantastische auto huren in Polen!

Bij Sixt slaagt u altijd in alle prijsklassen met het huren van een auto. Wanneer u Polen met zijn bijzondere eigen cultuur en ongerepte natuur bezoekt is het prettig reizen met één van de auto's die u bij ons kunt huren. Reizen in Polen is echt een belevenis en wij zorgen er graag voor dat u zorgeloos op stap kunt gaan met betrouwbaar veilig en comfortabel vervoer. Of u nu een leuke kleine stadsauto zoekt, een fraaie gezinsauto voor een ontspannen vakantie, of een luxe directieauto voor een geslaagd bezoek aan uw zakenrelaties; wij zijn er voor u met zeer deugdelijk en keurig net vervoer naar keuze!
Auto huren in Polen - huurauto online boeken

Auto huren in Polen - huurauto online boeken

Het huren van een auto in Polen kunt u gewoon zoals u dat gewend bent bij SIXT in orde maken. U vind onze autoverhuur op veel verschillende locaties in Polen waar geroutineerde en behulpzame medewerkers er alles aan doen om u te voorzien van passend vervoer waarmee u uw verblijf beslist kunt veraangenamen. Onze locaties zijn verspreidt over heel Polen en u kunt de bijbehorende adressen en openingstijden vinden op onze handige website. Een huurauto die u tijdens uw bezoek aan Polen bij ons kunt reserveren verkeerd altijd in optimale technische staat en is van recente datum. Ook uiterlijk zijn al onze auto's van de beste kwaliteit.
Show more

Handige weetjes voor huren in Polen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Polen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Polen dien je tenminste 19 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Polen.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Polen?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 3392 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)
Het voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Polen

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Polen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Polen?

Site Navigation