Warschau

Auto huren Warschau – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Twee locaties Autoverhuur Warschau

Ontdek de charme van Polen en de hoofdstad Warschau met een huurauto van Autoverhuur Sixt. Hoewel de stad op zich al een parel is, biedt de omgeving van Warschau natuurschoon dat niet overgeslagen mag worden. U kunt op twee locaties een betrouwbare auto huren in Warschau. Ondanks zware bombardementen tijdens de tweede wereldoorlog, (de stad werd voor zo`n 80 procent door de Duitsers plat gegooid), is Warschau anno 2014 een opeenstapeling van mooie historische gebouwen, boeiende musea en een bruisend stadshart. Op het lijstje to do mag een bezoek aan de oude stad niet ontbreken. Veel gebombardeerde gebouwen zijn in hun oude glorie hersteld. Combineer een wandeling door de oude stad met een bezoekje aan de vroegere joodse wijk, de Getto. Realiseert u zich dat in deze wijk, waar in de oorlogsjaren zo`n dertig procent van de bevolking woonde, heel veel mensen zijn omgekomen door de Duitsers. In 1948 is het monument ter nagedachtenis aan deze overledenen onthuld.

Bekijk meer Bekijk minder
Warschau is een historisch wonder

Warschau is een historisch wonder

Warschau staat vol met bijzondere paleizen en ruime en mooi ingerichte parken. Palac Kultury is zo`n markant paleis met een geschiedenis. Het is een overblijfsel uit de communistische tijd toen Polen geregeerd werd door de Sovjet-Unie. Polen kreeg het paleis cadeau van de Russen. Het gebouw heeft een Amerikaanse uitstraling. Tijdens een wandeling door de stad komt u nog veel meer mooie gebouwen en musea tegen.Toch mag een attractie buiten de stad niet ontbreken. Het Kampinoski Nationaal park, het grootste natuurpark van Polen is met een auto huren in Warschau makkelijk bereikbaar. Het park staat bekend als bijzonder natuurgebied met diverse soorten landschappen. Van moerassen en bossen tot stuifduinen. Ook liefhebbers van dieren komen er aan hun trekken. Sinds 1950 zijn er bevers, elanden en de lynxen gesignaleerd samen met een indrukwekkend aantal vogelsoorten. Met een auto van Autoverhuur Warschau is het park eenvoudig bereikbaar.

Reserveren kan via internet, een reisbureau en telefonisch

Reserveren kan via internet, een reisbureau en telefonisch

Maak vooraf een prijsvergelijking voor goedkope prijzen voor goedkope autoverhuur. Een auto huren kan op twee locaties, bij het vliegveld en bij Hotel Intercontinental. Een auto huren kan via internet, telefonisch en via een reisbureau. De medewerkers verzorgen de huurovereenkomst en staan voor u klaar om bijvoorbeeld een navigatiesysteem of een kinderstoeltje te regelen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties