Poznań Luchthaven

Poznań Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Bukowska 285, 60-189 Poznan

GDS-Code: POZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 23:00

ZO:

13:00 - 21:00

Vakanties:

10:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Poznań Luchthaven

Bij een wereldbedrijf een auto huren op Poznan Airport(POZ)

Sixt heeft wereldwijd vestigingen op vele luchthavens. Een auto huren bij onze eersteklas autoverhuur betekend altijd een goede deal, waarbij u geen cent teveel betaald voor een goed functionerende auto die er ook nog eens perfect uitziet. U kunt bij ons ook een auto huren op Poznan Airport waar onze deskundige en vriendelijke medewerkers u maar wat graag helpen met de keuze voor perfect vervoer dat past bij uw situatie. Gelegenheid voor het inleveren van een huurauto is er 24 uur per dag.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze autoverhuur heet u welkom op Poznan Airport!

Onze autoverhuur heet u welkom op Poznan Airport!

U bent meer dan welkom bij ons autoverhuurbedrijf op Poznan Airport in Polen. Poznan is een goede uitvalbasis voor zowel toeristen als zakenmensen. In deze goed bekendstaande handels- en industriestad worden jaarlijks veel grote beurzen gehouden en zijn er veel fraaie bezienswaardigheden te vinden die u met de hele familie kunt bezoeken. Wij helpen u graag op weg met een technisch zeer goed onderhouden huurauto die uiterlijk in nieuwstaat verkeert.

In Poznan een auto huren op een vertrouwd adres

In Poznan een auto huren op een vertrouwd adres

U reist veilig en vertrouwd door een auto te huren bij Sixt. Wij laten niets aan het toeval over, staan voor de volle honderd procent achter de veiligheid en het comfort van al onze auto's die zeer regelmatig technisch getest worden op alle punten die belangrijk zijn voor het goed functioneren van een auto. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen onze gezinswagens en het luxere segment bedrijfsauto's. Een auto van ons is altijd oké!