Krakau

Auto huren in Krakau: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek Krakow door voordelig een auto te huren

Een bezoek aan de historische stad Krakow combineert u met autoverhuur bij Sixt. Op deze wijze ontdekt u tijdens uw verblijf vele bezienswaardigheden die deze Poolse stad zo rijk kleuren. Een auto huren is van belang als u het nabijgelegen voormalige Duitse concentratiekamp Auschwitz of het kasteel en kathedraal van Wavel wil bezoeken, waar in de Middeleeuwen de koningen werden gekroond. Via onze autoverhuur in Krakow komt u ook snel bij de buiten de stad gelegen befaamde zoutmijnen van Wieliczka, het Landaupaleis en de Mariakerk. Voor een auto huren in Krakow bent u bij ons aan het goede adres.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een gehuurde auto de historische stad Krakow beleven

Met een gehuurde auto de historische stad Krakow beleven

Komt u met het vliegtuig naar het Florence van Polen, zoals Krakow ook wel wordt genoemd? U ziet direct na aankomst onze vestiging op Krakau Airport (KRK), waar u aan de balie direct een nieuwe huurauto kunt regelen. Of misschien heeft u dat al gedaan, hetzij online via onze website of onze mobile app dan wel via een telefonische reservering (+31(0)23 56 986 56) of via uw reisbureau. Wij hebben tevens een vestiging in de stad zelf, dicht bij het centraal station. Van daar uit bent u snel met uw gehuurde auto bij het gezellige Rynek Glówny marktplein en kunt u na een korte tussenstop per auto een bezoek brengen aan stadspark Planty Park of de Jagiellonische Universiteit, één van de oudste universiteiten van Europa. U vindt het snel, want u kunt bij ons voordelig een navigatiesysteem bijboeken.

Betaalbare service en hoge kwaliteit autoverhuur

Betaalbare service en hoge kwaliteit autoverhuur

Een auto huren in Krakow bij onze verhuurorganisatie staat gelijk aan goedkope autoverhuur. Wij staan garant voor een prijsvergelijking voor goedkope prijzen, met als resultaat dat er voor u altijd de voordeligste prijs uitrolt. En dat voor een auto die nog geen halfjaar oud is, of u nu kiest voor een Mercedes, Ford, BMW, Seat of Volkswagen. Bovendien profiteert u van onze hoogstaande service en goede huurvoorwaarden. U kunt een huurovereenkomst op maat laten opstellen, inclusief het bijboeken van een extra bestuurder voor als u niet alleen wilt rijden en een betaalbare all-risk verzekering. Autoverhuur in Krakow kunt u bij ons 24 uur per dag regelen, net zoals u dag en nacht uw gehuurde auto kunt ophalen en inleveren. Gemak dient de mens. Maak daarom een keuze uit ons assortiment huurauto`s en bezoek alle trekpleisters van Krakow, de vroegere hoofdstad van Polen.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Sixt luchthaven
locaties in Polen

Zie alle luchthaven locaties