Wroclaw

Auto huren Wroclaw – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur heeft wereldwijd meer dan 2000 vestigingen en natuurlijk vindt u ons ook in het mooie stadje Wroclaw in Polen. Een auto huren is bij ons heel eenvoudig en doordat al onze auto's uitstekend onderhouden zijn, bent u met een gerust hart de weg op.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Wroclaw

Bij autoverhuur Sixt profiteert u altijd van een optimale service. Wilt u een auto huren in Wroclaw? Wanneer u kiest voor Sixt, dan vinkt u tijdens het reserveringsproces altijd de categorie van uw voorkeur aan. Ga bijvoorbeeld voor een handig busje, een sportauto, een SUV of een stationwagen. Een specifiek model kunnen wij helaas niet garanderen, maar u kunt er zeker van zijn dat er altijd een type uit de gekozen categorie voor u klaarstaat.

Bekijk meer Bekijk minder
Haal alles uit uw reis

Haal alles uit uw reis

Door te kiezen voor onze autoverhuur in Wroclaw, bent u in staat om alles uit uw reis te halen. Deze manier van vervoer is namelijk het meest efficiënt. U verliest geen tijd met het wachten op openbaar vervoer, en u kan precies op die plaatsen komen die u wilt bezoeken. Het reserveren is heel eenvoudig en kan via internet, telefonisch of met behulp van onze handige app. U vindt ons op meerdere plaatsen in de stad, zodat u die locatie kunt kiezen die voor u het handigst is.

Ontdek het schitterende Wroclaw

Ontdek het schitterende Wroclaw

Het marktplein in Wroclaw is een van de mooiste die u in Europa zult aantreffen. Rynek is omringd door prachtige historische gebouwen in verschillende kleuren. Dit is de plaats in de stad om eens lekker een hapje te gaan eten of gezellig iets te drinken. De keuze is erg groot. Met de huurauto is de kathedraal van St. John the Baptist ook eenvoudig te vinden, omdat het gebouw boven de stad uittorent. De kerk is zelf zeker de moeite waard en voor een paar zloty kunt u de toren beklimmen, hoewel u ook de lift kan gebruiken. Het uitzicht over de stad is dan fenomenaal. Met een huurauto in Wroclaw kunt u al deze zaken eenvoudig bereiken. In de omgeving vindt u Ksiaz, dit is een enorm kastelencomplex. Het ligt een uur rijden van de stad en is beslist de moeite waard. Het is zeer uitgebreid en wie van vergezichten houdt, kan genieten van een prachtig uitzicht op de vallei vanaf het hoogste terras.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties