Autoverhuur
Zeeland
Inklappen
Nederland // Zeeland
Gegevens wijzigen

Auto huren Zeeland – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto is bijna essentieel als u Zeeland bezoekt en van alle bezienswaardigheden wilt genieten. Autoverhuur bij Sixt levert u alleen maar voordeel op. Wij bieden veel extra opties, naast een wagenvloot waarvan de auto's niet ouder zijn dan een half jaar. U wilt ruime keuzemogelijkheden? Wij bieden ze u.

 
 • Rotterdam The Hague Airport
  Airportplein 60
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Op deze locatie huren

 • Rotterdam
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za. - Zo.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Rotterdam The Hague Airport

  Sixt Autoverhuur
  Airportplein 60
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Rotterdam DT Alexander

  Sixt Autoverhuur
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za. - Zo.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Goedkoop een auto huren in Zeeland

Of u nou als toerist, vakantieganger of om zakelijke redenen naar Zeeland komt, om de vele eilanden optimaal te kunnen bereiken is eigen vervoer essentieel. Dit doet u het meest efficiŽnt door gebruik te maken van onze autoverhuur in Zeeland. Komt u met een groot gezin, kiest u dan voor een SUV of busje, die wij naar wens uitrusten met kinderzitjes. Bent u van plan veel kilometers te rijden, onze afspraken over brandstofgebruik zijn volkomen helder. Wilt u genieten van het bruisende leven aan de boulevards en de stranden, overweeg dan een sportauto of cabrio.

Geniet van land en zee met een huurauto in Zeeland

Een auto huren in Zeeland is een goed begin van een onvergetelijk verblijf. Wie aan Zeeland denkt, ziet de beelden van de Watersnoodramp voor zich, maar vooral het Nederlandse antwoord hierop: de Deltawerken, waar we met recht trots op mogen zijn. Heeft u ze al eens van dichtbij gezien? De stormvloedkering in de monding van de Oosterschelde is een must. Rijdt u met gepaste snelheid door de kleine dorpjes van Walcheren, waar u nog veel mensen in Zeeuwse klederdracht kunt zien. Geniet van de terrasjes in Middelburg, bezoek Klein Walcheren en begroet in Vlissingen het standbeeld van onze nationale zeeheld Michiel de Ruyter. Uiteraard is een bezoek aan een van de vele stranden iets dat u niet zou moeten overslaan. Kiest u voor de drukte van Renesse of Cadzand? Of wilt u liever naar een wat rustiger plek? Zeeland heeft voor elk wat wils. 's Avonds geniet u aan de boulevard van Vlissingen, Zoutelande of Ouddorp van Zeeuwse mosselen of een plaatselijk visgerecht. Een auto huren maakt het mogelijk om alles wat u van plan was te doen, ook op de meest effectieve manier te doen.

Waarom kiezen voor Sixt autoverhuur?

Een keuze voor het aanbod van Sixt is verstandig als u meer wilt dan alleen maar vervoer. Wij laten u kiezen uit diverse modellen, leveren veel extra opties en dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij willen dat u volledige vrijheid en gemak ervaart en daarom mag u de auto op elke vestiging in Zeeland inleveren.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice