Gent

Gent AUTOVERHUUR

adres

Kortrijksesteenweg 1127c, 9051 Gent

GDS-Code: GNE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:00

Extra informatie

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Gent

Gent een auto huren

Bekijk alle bezienswaardigheden en de historische rijkdom van Gent met SIXT. Rijd door de grootste stad in Oost-Vlaanderen en kies uit één van de beschikbare voertuigcategorieën zoals een Cabrio, SUV, of Sedan. Begin zonder zorgen jouw stedentrip met SIXT en met boekbare extra’s kun je bijvoorbeeld een kinderzitje bijboeken zodat je de kleine veilig overal mee naartoe kan nemen. Of kies voor een navigatiesysteem zodat je alle bezienswaardigheden die Gent te bieden heeft kunt zien zonder de weg kwijt te raken. Boek gemakkelijk online of telefonisch bij autoverhuur Gent.

SIXT vestiging in Gent

Ontdek het gezellige Gent met jouw huurauto van SIXT. Vanaf de snelweg neem je de E34 en E17 naar Kortrijksesteenweg/N43. Sla rechts richting Sint-Dionysiusstraat. Neem een scherpe bocht naar Kortrijksesteenweg/N43. De autoverhuur Gent vind je dan al je rechterkant. Met het openbaar vervoer kan je bus 76-77-78 nemen vanaf het station op perron 5. Stap bij het Sint-Denijs-Westrem Soenenspark uit. Je vindt de vestiging dan aan de rechterkant. Blijf flexibel en breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt met 24-uurs teruggave. Ook kun je op aanvraag je huurauto 24 uur ophalen.

Ontdek Gent met jouw huurauto

Geniet van de mooie binnenstad van Gent met pittoreske kerkjes en kathedralen, zoals het Sint-Baafskathedraal. Hier vind je het beroemde schilderij ‘De aanbidding van het Lams God’. Neem een bezoekje aan de middeleeuwen met het museum Gravensteen en bekijk de verschillende tentoonstellingen en ouderwetse wapens. Of neem een bootje en vaar langs de grachten en bezichtig de stad vanaf het water.