Nederland

Auto huren in Nederland - huurauto online boeken

SIXT is uw betrouwbare partner in autoverhuur over de hele wereld, maar ook in Nederland kunt u overal bij ons terecht. Meer dan 15 vestigingen door heel het land zorgen wij ervoor dat u altijd een vestiging in de buurt heeft. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Apeldoorn, overal heeft u een ruime keus in modellen, voor zakelijk of privé gebruik. Onze vestigingen vindt u altijd nabij stations en in de centra van de steden. Zo reist u altijd snel en efficiënt naar de plaats van bestemming.

netherlands side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Nederland

Een auto huren in Nederland doe je ook bij SIXT

SIXT is een vertrouwd merk op alle continenten. In Nederland hebben wij dezelfde standaard die je mogelijk kent uit het buitenland. Dus ook de eenvoudige mogelijkheden om te reserveren. Telefonisch, hier op de website of met onze app die gratis beschikbaar is voor diverse smartphones en tablets. Bij iedere vestiging hanteren wij dezelfde procedures, waardoor je door heel Nederland weet wat je kunt verwachten. Voor zakelijke afspraken of een familiebezoek is een huurauto ideaal. Je reist droog en comfortabel naar jouw doel in een huurauto die nooit ouder is dan een half jaar. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en beantwoorden graag alle vragen.

Ben je liever op zoek naar vervoer op langer termijn in eigen land? Bekijk onze opties voor ons SIXT+ Auto Abonnement. Het auto abonnement is een vrijwel all-inclusieve abonnement op onze auto's die je iedere maand stop kunt zetten. Neem voor meer informatie een kijkje op onze pagina!

Bekijk meer Bekijk minder
Nederland heeft veel te bieden

Nederland heeft veel te bieden

Nederland is een klein land, maar er valt in eigen land genoeg te ontdekken! Wat dacht u van een dagje naar Amsterdam naar bijvoorbeeld Madame Tussauds of met de kinderen en het gezin naar de prachtige dierentuin Artis? Ook het mooie Limburgse heuvellandschap met bijvoorbeeld de Vaalserberg en de Deltawerken zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast kunt u ook de mooie Veluwe bezoeken of typische cultuursteden zoals Delft, Haarlem of Tilburg bezoeken. Combineer dit met een bezoek aan uw familie of vrienden en ontdek wat Nederland te bieden heeft aan natuurschoon en oude steden. Met een huurauto ontdekt u de mooiste plekken in Nederland!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties