Auto huren in Nederland

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Nederland

Meest populair in Nederland

*De prijzen zijn berekend op 04.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Amsterdam Luchthaven Schiphol, beginnend op 11.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Nederland

Een auto huren in Nederland doe je ook bij SIXT

Een auto huren in Nederland doe je ook bij SIXT

SIXT is een vertrouwd merk op alle continenten. In Nederland hebben wij dezelfde standaard die je mogelijk kent uit het buitenland. Dus ook de eenvoudige mogelijkheden om te reserveren. Telefonisch, hier op de website of met onze app die gratis beschikbaar is voor diverse smartphones en tablets. Bij iedere vestiging hanteren wij dezelfde procedures, waardoor je door heel Nederland weet wat je kunt verwachten. Voor zakelijke afspraken of een familiebezoek is een huurauto ideaal. Je reist droog en comfortabel naar jouw doel in een huurauto die nooit ouder is dan een half jaar. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en beantwoorden graag alle vragen.
Ben je liever op zoek naar vervoer op langer termijn in eigen land? Bekijk onze opties voor ons SIXT+ Auto Abonnement. Het auto abonnement is een vrijwel all-inclusieve abonnement op onze auto's die je iedere maand stop kunt zetten. Neem voor meer informatie een kijkje op onze pagina!
Nederland heeft veel te bieden

Nederland heeft veel te bieden

Nederland is een klein land, maar er valt in eigen land genoeg te ontdekken! Wat dacht u van een dagje naar Amsterdam naar bijvoorbeeld Madame Tussauds of met de kinderen en het gezin naar de prachtige dierentuin Artis? Ook het mooie Limburgse heuvellandschap met bijvoorbeeld de Vaalserberg en de Deltawerken zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast kunt u ook de mooie Veluwe bezoeken of typische cultuursteden zoals Delft, Haarlem of Tilburg bezoeken. Combineer dit met een bezoek aan uw familie of vrienden en ontdek wat Nederland te bieden heeft aan natuurschoon en oude steden. Met een huurauto ontdekt u de mooiste plekken in Nederland!
Auto huren in Nederland - huurauto online boeken

Auto huren in Nederland - huurauto online boeken

SIXT is uw betrouwbare partner in autoverhuur over de hele wereld, maar ook in Nederland kunt u overal bij ons terecht. Meer dan 15 vestigingen door heel het land zorgen wij ervoor dat u altijd een vestiging in de buurt heeft. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Apeldoorn, overal heeft u een ruime keus in modellen, voor zakelijk of privé gebruik. Onze vestigingen vindt u altijd nabij stations en in de centra van de steden. Zo reist u altijd snel en efficiënt naar de plaats van bestemming.
Show more

Handige weetjes voor huren in Nederland

Landelijke FAQs

Je kunt in Nederland gebruik maken van de SIXT+ Auto Abonnement. Dit voortreffelijk pakket is een all-inclusieve abonnement op onze voertuigen dat je iedere maand stop kunt zetten.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Nederland

Als je een huurauto boekt, dan hoef je alleen je rijbewijs en identiteitskaart te laten zien. Wij zorgen wel voor de dekkingspapieren.

Autoverhuur onder 25 jaar in Nederland

Je hoeft geen 25 jaar oud te zijn om je auto te huren, want bij SIXT is elke bestuurder over 18 welkom om een voertuig te gebruiken. Stap dus zeker eens binnen.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 17012 reviews
De route naar SIXT
(4,6)
Het voertuig
(4,5)
Op de SIXT-vestiging
(4,5)

Nieuwste premium auto's in de vloot

BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Nederland

Autoverhuur zonder creditcard in Nederland
One-way huur in Nederland
Stadsgrenzen oversteken
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Nederland?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Nederland?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nederland?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nederland?

Site Navigation