Autoverhuur
Litouwen
Inklappen
Litouwen
Gegevens wijzigen

Auto huren in Litouwen - huurauto online boeken

Een auto huren in Litouwen: snel geregeld!

Snel en moeiteloos een auto huren in Litouwen is waar Sixt uitkomst biedt. Als één van de grootste autoverhuurders ter wereld zijn we namelijk ook in dit kleine Baltische land aanwezig. U vindt ons op de luchthaven van Palanga(PLQ) aan de kust, Kaunas(KUN) in het binnenland en natuurlijk op het vliegveld van de hoofdstad Vilnius(VNO). Daarnaast kunt u in Vilnius tevens een vestiging van ons tegenover het centraal station van de stad aantreffen. En de huurauto's zelf? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Sixt verhuurt in Litouwen namelijk enkel auto's van uitstekende merken zoals BMW, Volkswagen en Audi, die maximaal een jaar oud zijn en vanzelfsprekend in uitstekende staat verkeren.

Een auto huren: enkele dingen om op te letten

Litauen Country

U bent in Litouwen verplicht dag en nacht minstens uw dimlicht te gebruiken. Afgezien van deze vereiste, verschillen de verkeersregels echter niet veel van die in Nederland. Vooral de belangrijkere wegen verkeren verder in redelijk goede staat, wat het reizen door Litouwen aangenaam genoeg maakt. Denk er wel aan dat op veel kruisingen en in de steden flitspalen verdekt opgesteld staan en dat het zich houden aan de snelheidslimiet daarom aangeraden is. Een laatste gevaar in Litouwen wordt tenslotte gevormd door de elanden, enorme herten die plotseling de weg over kunnen steken.

Een auto huren voor een land van contrasten

Litauen Country

Schrikken flitspalen en elanden u niet af, dan is Litouwen een ideaal land om per huurauto te verkennen. Zo kent het een zonnige kust met prachtige zandstranden in het westen, terwijl in de binnenlanden oude middeleeuwse steden en dorpen worden afgewisseld met heuvels en stukjes bos. Erg bijzonder is Kaunas, de tweede stad van Litouwen met een sprookjesachtig rood kasteel. De vele kerktorens van Vilnius mag u ook absoluut niet missen, terwijl een auto tot uw beschikking u zelfs in staat stelt het bosrijke noorden van het land te verkennen. Zowel Litouwen als autoverhuur van Sixt zullen u zeker weten niet teleurstellen.

Litauen Country

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice