Vilnius Luchthaven

Vilnius Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rodunios Kelias 1, 02189 Vilnius

GDS-Code: VNO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Vilnius Luchthaven

Vilnius luchthaven auto huren

Zijn de Litouwen jouw bestemming en land je op Vilnius Airport? Huur dan een auto bij SIXT om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Kies uit een ruime vloot met betaalbare luxe auto’s. Denk bijvoorbeeld aan een Stationwagen, SUV of Sedan. Bij ons ben je verzekerd van op maat gemaakte service waarbij aan alles wordt gedacht. Denk je er bijvoorbeeld aan om extra opties toe te voegen aan je huurauto? Een uitgebreide navigatie, kinderzitje of meer is zo aan je reservering toegevoegd. Alles om jouw trip naar Vilnius compleet te maken zodat jij van je verblijf kunt genieten.

Wat maakt vestiging Vilnius zo speciaal?

SIXT’s locatie Vilnius

Op Vilnius airport een auto huren regel je gemakkelijk van tevoren of ter plekke. Onze autoverhuur is gemakkelijk te vinden vanaf de centrale aankomsthal. Hier worden alle papieren nog een keer doorgenomen, krijg je de sleutels en eventueel aanvullende uitleg over je huurauto. Vanaf de parking rijd je vervolgens zo weg en ben je binnen een kwartier in het historische centrum van Vilnius. En wanneer je de auto weer wilt terugbrengen doe je dit op de afgesproken dag net zo snel en efficiënt als het ophalen van je huurauto, wel zo makkelijk!

Ontdek Vilnius met je huurauto

In de hoofdstad van Litouwen merk je al gauw dat het centrum groot en uitgestrekt is. Op Vilnius Airport een auto huren is dus een absolute must om alle bezienswaardigheden langs te gaan. In het centrum vind je de toeristenattractie het Kathedraalplein. In het weekend vooral een plek waar veel mensen samenkomen en in de zomers festivals plaatsvinden. De oude stad van Vilnius staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en staat vol met middeleeuwse en barokke gebouwen rond de kathedraal en stadhuis. In de stad vind je ook een variëteit aan restaurants van goedkoop tot haute cuisine.