Vilnius

Vilnius een auto huren

Een auto huren bij SIXT in Vilnius is geweldig als je een zorgeloos verblijft met betaalbare auto van goede kwaliteit zoekt. Wij laten zien dat luxe helemaal niet duur hoeft te zijn. Daarnaast staan we bekend om onze hoogwaardige klantenservice. We hebben verschillende locaties waar je de auto bij ons kunt halen. We zitten bijvoorbeeld bij het vliegveld, in het centrum en bij het centraal station. Zo ga je gemakkelijk de weg op! Wij laten de keuze aan jou: verken je Vilnius liever in een cabrio of ga je voor het gemak van een SUV?

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Vilnius

Vilnius is vrij groot en het tot beschikking hebben van een voertuig is  dan ook geen overbodige luxe. Wanneer je een auto huurt met SIXT in Vilnius heb je de vrijheid die je verdient tijdens jouw trip. Ben je in de stemming om de blits te maken? Dan is een van onze Luxe & Sportmodellen wellicht een winnaar. Je kunt ook voor gemak kiezen met een Economy model. De weg kwijtraken zal je niet gebeuren, aangezien je bij ons een navigatie kunt boeken. Daarnaast kies je zelf hoe lang je op de weg bent. Wij bieden auto’s aan van langetermijn verhuur tot aan eendagshuur.

Handige tips voor bezoek aan Vilnius

Wat te doen in Vilnius

Vilnius is niet alleen de hoofdstad, maar ook gelijk de grootste stad van Litouwen. Het heeft een historische binnenstad die het zelfs tot de UNESCO Werelderfgoed lijst heeft gehaald. Vilnius is daarnaast ook een walhalla voor wandelaars. Zowel ten Zuiden als ten Noorden van de stad liggen prachtige uitgestrekte bossen met mooie meren die gemakkelijk met de auto te bereiken zijn.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties