Palanga Luchthaven

Palanga Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Liepojos 1, 00169 Palanga

GDS-Code: PLQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 18:00

ZA - ZO:

10:00 - 17:00

Vakanties:

10:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Palanga Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Palanga Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Palanga Luchthaven , daarvoor kunt u terecht bij Sixt. Op deze luchthaven in Litouwen bieden wij u auto's in diverse categorieën. U kunt denken aan SUV's, cabrio's of luxe auto's. Wilt u extra opties zoals navigatie, winterbanden of een kinderzitje, dan kunt u vertrouwen op onze service en flexibiliteit. We regelen het ter plekke voor u op Palanga Luchthaven, maar als u echt gebruiksgemak wilt, vraag het dan vooral aan via onze gratis app of via onze website. En dat kunt u in alle rust thuis doen, nog voor u vertrekt.

Bekijk meer Bekijk minder
De voordelen van Sixt autoverhuur

De voordelen van Sixt autoverhuur

U gaat het zien en merken. Bij Sixt autoverhuur is uw auto niet ouder dan een half jaar. U kiest de voertuigcategorie en de opties; wij hebben de auto voor u gebruiksklaar staan als u geland bent op Palanga Luchthaven. De luchthaven is qua grootte de derde van Litouwen en ligt aan de Oostzee, ongeveer 7 km van het stadscentrum. Palanga is een kleine stad en vooral in de zomermaanden zeer in trek bij zowel Litouwers als toeristen. De omgeving is verrassend mooi en een auto huren bij Palanga Luchthaven geeft u de mogelijkheid deze streek echt op u te laten inwerken.

Palanga en omgeving verkennen met een huurauto

Palanga en omgeving verkennen met een huurauto

Vijfduizend jaar geleden was deze streek al bewoond. Palanga is altijd een handelscentrum geweest, vooral bekend vanwege barnsteen of amber. Gaat u zeker naar de uitgestrekte zandstranden of dompel uzelf onder in een mineraalbad. Als u het botanische park bezoekt, neem dan ook een kijkje in het grootste barnsteenmuseum ter wereld. Door autoverhuur van Sixt kunt u ook de binnenlanden in. Het Zemaitija Nationaal Park is een aanrader en ontdek daar dan ook het koude oorlog-museum van Plokstine. Ooit stonden hier kernraketten gericht op West-Europa. Een auto huren bij ons brengt dit alles binnen handbereik.