Kaunas Luchthaven

Kaunas Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Oro uosto str. 4, 54460 Karmelava, Kaunas distr.

GDS-Code: KUN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 18:00

ZA - ZO:

10:00 - 17:00

Vakanties:

10:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kaunas Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Kaunas luchthaven

U kunt met Sixt bijna overal ter wereld een auto huren. Ook op het Litouwse vliegveld Kaunas (KUN) bent u altijd welkom, 24 uur per dag, om auto's op te halen en in te leveren. Onze branche hier heeft voor u auto's en stationwagens, SUV's en cabrio's en sportauto's klaarstaan. Ook helpen we u graag om uw keuze te verfijnen. Wilt u bijvoorbeeld een dieselauto, of een automaat? En heeft u nog behoefte aan extra's, zoals winterbanden of een babyzitje? We maken het graag voor u mogelijk. Daarom kiest u dus voor Sixt!

Bekijk meer Bekijk minder
Reserveren en vertrekken op het vliegveld van Kaunas

Reserveren en vertrekken op het vliegveld van Kaunas

Een auto huren op Kaunas luchthaven kan op diverse manieren. Het snelste en goedkoopste is online reserveren. Via internet krijgt u namelijk direct bevestiging van uw boeking, en bovendien profiteert u van ons lage internettarief. U kunt hiervoor terecht op deze website, ook met uw smartphone of tablet. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze app. U kunt overigens ook gewoon via de telefoon reserveren. En als u eenmaal de boeking heeft geplaatst, is het ophalen van uw auto al net zo gemakkelijk op Kaunas luchthaven. Onze autoverhuur zit achterin de centrale terminal. Vanaf daar rijdt u zo de grote snelweg A6 op, waarmee u in amper twintig minuten in het centrum van Kaunas bent.

Met de huurauto Kaunas in

Met de huurauto Kaunas in

Deze stad heeft een rijke geschiedenis, maar ook een bruisend heden. U kunt beide ontdekken in Centras, de centrale wijk. Een logisch beginpunt is het historische centrum, precies waar de beide rivieren Neris en Nemunas samenkomen. Niet te missen is de burcht, een prachtig middeleeuws kasteel dat recentelijk geheel is gerestaureerd. Vervolg dan uw weg naar het moderne gedeelte van Centras. Daar is veel moderne kunst en cultuur, maar ook de Laisvės alėja, misschien wel de langste winkelstraat van heel Oost-Europa. En als u toch met de huurauto bent is Rumšiškės, twintig minuten ten noorden van Sixt autoverhuur bij Kaunas luchthaven, ook beslist een aanrader. Het prachtige openluchtmuseum van dit dorpje geeft een fascinerend inkijkje in de geschiedenis van de omgeving.