Autoverhuur
BelgiŽ
Inklappen
BelgiŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in BelgiŽ - huurauto online boeken

Een auto huren in BelgiŽ

Een auto huren in BelgiŽ verloopt altijd op rolletjes via Sixt. Bij het huren van een auto voor uw vakantie of uw zakenreis, wilt u uiteraard dat alles vooraf goed geregeld is. Wij garanderen u dat alles goed wordt geregeld zodat u zorgeloos kunt genieten van uw huurauto. Bij Sixt autoverhuur is veiligheid een prioriteit, vandaar dat u bij Sixt nooit een auto meekrijgt die ouder is dan zes maanden. In binnen- en buitenland kunt u altijd op ons rekenen, ook in BelgiŽ. Sixt autoverhuur heeft in BelgiŽ maar liefst acht vestigingen, zo is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Auto huren BelgiŽ

Een auto huren om BelgiŽ te doorkruisen

Sixt autoverhuur heeft een geschikte huurauto voor elke gelegenheid. Heeft u een zakelijke afspraak in BelgiŽ? Wij zetten graag een luxe, zakelijke auto voor u klaar in bijvoorbeld Gent, Brussel, Zaventem of Antwerpen. Bent u van plan om met het gezin op vakantie te gaan? Ook voor deze gelegenheid heeft Sixt een geschikte huurauto voor u. Of u nu een huurauto nodig heeft voor een paar dagen of voor een langere periode, bij Sixt bent u aan het goede adres. Geniet met uw kinderen van een dagje Bobbejaanland of breng een bezoekje aan de Gentse Feesten. Uiteraard mag u de bekendste inwoner van BelgiŽ, Manneke Pis, niet missen!

Autoverhuur BelgiŽ

De gewenste auto huren in BelgiŽ

Wij beschikken over een breed wagenpark, ook in BelgiŽ. Bij Sixt kunt u dus altijd een auto huren die aanlsuit op uw wensen. Er zijn verschillende soorten auto's beschikbaar: cabrio's, terreinwagens, personenauto's en stationcars. Naast de verschillende soorten, bieden we ook verschillende merken aan: BMW, MINI, Audi, Mercedes en Smart.

Auto huren BelgiŽ

 

Regio's met Sixt locaties

 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice