Canarische Eilanden

Auto huren Canarische Eilanden – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u op vakantie gaat naar de Canarische Eilanden, kunt u nu snel en voordelig een auto huren bij SIXT autoverhuur. Wij hebben verschillende locaties die verdeeld zijn over de eilanden. Zo is er altijd wel een autoverhuurlocatie bij u in de buurt.

ALLE SIXT LOCATIES

Huur nu een auto op de Canarische Eilanden bij Autoverhuur Sixt

Na uw aankomst op de Canarische Eilanden wilt u het liefst zo snel mogelijk het eiland verkennen. Een auto huren is dan een perfecte uitkomst. Onze autoverhuur Canarische Eilanden zorgt er voor dat uw huurauto al klaar staat wanneer u aankomt. Zelfs wanneer u buiten openingstijden arriveert. U kunt ons op vele luchthavens vinden, waardoor u dus meteen met uw huurauto de omgeving kunt ontdekken. U vindt ons op de luchthaven van El Hierro, Fuertaventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote, Tenerife Noord en Tenerife Zuid. Naast de locaties op de luchthavens hebben wij nog meer locaties die verspreid zijn over alle eilanden.

Bekijk meer Bekijk minder
Gemakkelijk een auto huren op de Canarische Eilanden

Gemakkelijk een auto huren op de Canarische Eilanden

Goedkoop een auto huren op de Canarische Eilanden kan bij Sixt snel en gemakkelijk. We bieden een ruim aanbod in huurauto's van stadsauto tot cabrio of luxeauto en bij onze autoverhuur huurt u uitsluitend nieuwe auto's (maximaal zes maanden oud). U kunt uw huurauto bij onze autoverhuur locatie Canarische Eilanden telefonisch boeken of via internet. Voor een prijsvergelijking voor goedkope huurauto`s kunt u terecht op onze website. Wilt u liever persoonlijk reserveren? Dan bent u altijd welkom aan onze service balie. De rekening ontvangt u per post of per email. Daarnaast kunt u bij al onze autoverhuurlocaties en bij de Quick-Check-In automaat in onze filialen betalen.

Ontdek de Canarische Eilanden

Ontdek de Canarische Eilanden

Tijdens uw bezoek aan de Canarische Eilanden hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Een auto huren gaat snel en gemakkelijk en ook het inleveren is simpel. Inleveren kan 24 uur per dag, ook buiten openingstijden. Het bijboeken van een navigatiesysteem behoort tot de mogelijkheden, waardoor u de bezienswaardigheden gemakkelijk kunt vinden. Geniet van de vele bezienswaardigheden en het prachtige uitzicht in één van onze comfortabele huurauto's.

De Canarische eilanden bieden veel mogelijkheden. Hieronder vindt u de bezienswaardigheden en uitstapjes waar u gemakkelijk kunt komen als u een auto huurt bij Sixt autoverhuur.

 • De grotwoningen in Guayadeque en Las Palmas in Gran Canaria
 • Het Baku waterpark in Fuerteventura
 • Duiken bij Benthos Buceo in El Hierro
 • Walvissen spotten in La Gomera
 • Het Rancho Texas Lanzarote Park in Lanzarote
 • Op safari in Tenerife

Natuurlijk kunt u ook simpelweg van het heerlijke weer genieten aan één van de vele stranden. Als u een auto huurt bij Sixt autoverhuur, kunt u overal zorgeloos komen, wat u ook wilt doen op de Canarische eilanden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
 • Sixt beste prijsgarantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Geen verborgen kosten
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties