Auto huren in Slovenië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Slovenië

Meest populair in Slovenië

*De prijzen zijn berekend op 23.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Ljubljana Luchthaven, beginnend op 30.05.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Slovenië

Een auto huren, eenvoudig en voordelig

Een auto huren, eenvoudig en voordelig

Reserveren kan online op elke gewenste tijd via www.sixt.nl. Tevens kunt u bij ons via de apps reserveren of telefonisch via de Nederlandse of de locale hotline. U kunt, indien nodig, extra accessoires bijboeken. Denkt u hierbij aan een navigatiesysteem of een kinderstoeltje maar ook zaken als airconditioning of banden die geschikt zijn voor de winter zijn aan te vragen. Belt u gerust met onze ervaren medewerkers. Ze zullen u graag te woord staan en al uw vragen beantwoorden. De autosleutels krijgt u vervolgens overhandigd aan de balie van het verhuurstation in Slovenië. Met dertien verhuurpunten verspreid door Slovenië is er altijd een Sixt balie in de buurt!
Zorgeloos genieten in Slovenië

Zorgeloos genieten in Slovenië

U heeft natuurlijk een andere soort auto nodig als u de gezellige hoofdstad Ljubljana wilt aandoen dan als u door het achterland wilt rijden en bijvoorbeeld de natuurparken in het Noorden wilt ontdekken. Ons autoverhuur biedt verschillende categorieën auto's aan, van een kleine compacte auto tot aan een snelle cabrio of een ruim terreinwagen. Zo kunt u de beste auto kiezen voor uw reisomstandigheden. Dankzij de hoge veiligheidseisen die we aan onze auto's stellen kunt u zorgeloos genieten van Slovenië.
Auto huren in Slovenië - huurauto online boeken

Auto huren in Slovenië - huurauto online boeken

Het is een genot om te rijden door Slovenië. De wegen zijn breed en verkeren in uitstekende staat. De landschappen zijn betoverend mooi. Door een auto te huren in Slovenië kunt u in uw eigen tempo en volgens de tijdsindeling die u het beste uitkomt dit mooie land verkennen. Omdat Slovenië klein en compact is is het de uitgerekende bestemming om per auto te ontdekken. Slovenië heeft veel te bieden, een levendige kuststrook tegen Italië en Kroatië aan, sprookjesachtige grotten in het binnenland, hoge bergen en heldere meren aan de Noordkant bij Oostenrijk en in het Oosten richting Hongarije wordt het landschap weer plat en doet bijna Frans aan met de vele wijngaarden. Slovenië is een veelzijdig land waar u onbezorgd van kan genieten in een van onze comfortabele huurauto's.
Show more

Handige weetjes voor huren in Slovenië

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Slovenië?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Slovenië dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Slovenië.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Slovenië?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 1592 reviews
Het voertuig
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Slovenië

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Slovenië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Slovenië?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Slovenië

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Slovenië

Meer weergeven