Slovenië

Auto huren in Slovenië - huurauto online boeken

Het is een genot om te rijden door Slovenië. De wegen zijn breed en verkeren in uitstekende staat. De landschappen zijn betoverend mooi. Door een auto te huren in Slovenië kunt u in uw eigen tempo en volgens de tijdsindeling die u het beste uitkomt dit mooie land verkennen. Omdat Slovenië klein en compact is is het de uitgerekende bestemming om per auto te ontdekken. Slovenië heeft veel te bieden, een levendige kuststrook tegen Italië en Kroatië aan, sprookjesachtige grotten in het binnenland, hoge bergen en heldere meren aan de Noordkant bij Oostenrijk en in het Oosten richting Hongarije wordt het landschap weer plat en doet bijna Frans aan met de vele wijngaarden. Slovenië is een veelzijdig land waar u onbezorgd van kan genieten in een van onze comfortabele huurauto's.

slovenia side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Slovenië

Een auto huren, eenvoudig en voordelig

Reserveren kan online op elke gewenste tijd via www.sixt.nl. Tevens kunt u bij ons via de apps reserveren of telefonisch via de Nederlandse of de locale hotline. U kunt, indien nodig, extra accessoires bijboeken. Denkt u hierbij aan een navigatiesysteem of een kinderstoeltje maar ook zaken als airconditioning of banden die geschikt zijn voor de winter zijn aan te vragen. Belt u gerust met onze ervaren medewerkers. Ze zullen u graag te woord staan en al uw vragen beantwoorden. De autosleutels krijgt u vervolgens overhandigd aan de balie van het verhuurstation in Slovenië. Met dertien verhuurpunten verspreid door Slovenië is er altijd een Sixt balie in de buurt!

Bekijk meer Bekijk minder
Zorgeloos genieten in Slovenië

Zorgeloos genieten in Slovenië

U heeft natuurlijk een andere soort auto nodig als u de gezellige hoofdstad Ljubljana wilt aandoen dan als u door het achterland wilt rijden en bijvoorbeeld de natuurparken in het Noorden wilt ontdekken. Ons autoverhuur biedt verschillende categorieën auto's aan, van een kleine compacte auto tot aan een snelle cabrio of een ruim terreinwagen. Zo kunt u de beste auto kiezen voor uw reisomstandigheden. Dankzij de hoge veiligheidseisen die we aan onze auto's stellen kunt u zorgeloos genieten van Slovenië.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties