Maribor

Auto huren Maribor – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur beschikt over meer dan 2000 vestigingen, verspreid over de hele wereld. Natuurlijk kunt u bij ons ook een auto huren in Maribor. Ook in Slovenië staan wij graag voor u klaar. Rijdt u straks in een stoere SUV, een snelle sportwagen of een luxe stationwagen door dit mooie land?

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Maribor

Een auto huren is bij Sixt heel erg eenvoudig. Tijdens het reserveringsproces kunt u de categorie van uw keuze aanvinken. Een specifiek model kan door ons niet gegarandeerd worden, maar natuurlijk krijgt u altijd een model dat valt binnen de aangegeven groep. Ga altijd voor een model dat bij u past, zodat u op ontspannen wijze de weg op gaat. In deze stad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een standaard auto of stationwagen, een busje of een SUV.

Bekijk meer Bekijk minder
Efficiëntie staat bij ons voorop

Efficiëntie staat bij ons voorop

Een auto huren in Maribor kan op diverse manieren, zoals per telefoon of door het formulier op onze site in te vullen. Natuurlijk kunt u ook onze app downloaden, zodat u alles overzichtelijk op uw smartphone te zien krijgt. Onze autoverhuur in Maribor is gevestigd op meerdere locaties. Zo kunt u altijd juist die vestiging kiezen die voor u het meest gunstig gelegen is. Met een huurauto in Maribor bent u relaxt onderweg en heeft u alle tijd voor uzelf. De exacte openingstijden variëren per locatie.

De pracht en praal van de stad

De pracht en praal van de stad

Tegenover het universiteitsgebouw vindt u de kathedraal van Maribor. Deze gotische kerk is niet bijzonder groot maar zeker een bezoekje waard. U kunt bijna de hele dag de kerk bezichtigen. De inrichting is redelijk sober maar het altaar is zeer fraai uitgevoerd. De glas-in-loodramen zijn van recente datum, maar wel erg mooi. Het old vinehouse, oftewel het wijnmuseum, is makkelijk te bereiken met de huurauto. De collectie is voor iedereen boeiend om te zien omdat er veel te weten valt te komen over het maken van wijn. Regelmatig zijn er ook leuke activiteiten waaronder natuurlijk het proeven. De omgeving van de stad leent zich bij uitstek voor een mooie rit waarbij van het landschap kan worden genoten. Ten noorden van de stad vindt u glooiende wijnheuvels en in het zuiden een bergachtig massief, maar ook de rivier de Drava die langs Maribor stroomt zal eenieder bekoren die oog voor schoonheid heeft. Graag tot ziens bij onze autoverhuur!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties