Portoroz

Auto huren Portoroz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De Sloveense badplaats Portoroz is dankzij het aangename klimaat en de mooie zandstranden een geliefde vakantiebestemming. Als u van plan bent om hiernaartoe te gaan, dan kunt u de mooie omgeving van Portoroz gemakkelijk zelf verkennen in een betrouwbare auto van SIXT autoverhuur. U vindt onze autoverhuur op drie verschillende locaties in Portoroz.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Portoroz

Bij Sixt kunt u goedkoop en eenvoudig een betrouwbare auto huren in Portoroz. De auto van uw voorkeur kunt u namelijk al voor vertrek naar Slovenië laten vastleggen via onze telefonische hotline, app of website. Wanneer u uw reservering maakt kunt u tevens kiezen voor aanvullende opties, zoals een babyzitje, kinderzitje, navigatie, of een verzekering voor een extra bestuurder. Bij het reserveren van een huurauto in Portoroz heeft u de keuze uit verschillende soorten huurauto's, zoals een personenauto, terreinwagen of SUV, minibus en stationwagen. Kies bijvoorbeeld voor een luxe auto zoals een BMW, Audi, of Mercedes, of voor een praktische personenbus, zoals een Volkswagen Sharan of Renault Espace.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze locaties voor autoverhuur in Portoroz

Onze locaties voor autoverhuur in Portoroz

Sixt heeft drie verschillende locaties waar u uw huurauto in Portoroz kunt afhalen of ter plekke kunt regelen. Twee locaties van Sixt autoverhuur bevinden zich langs de belangrijkste promenade van deze kustplaats. Het internationale vliegveld van Portoroz (POW) is de derde locatie waar een auto huren bij ons mogelijk is. Dit vliegveld ligt op slechts zes kilometer van Portoroz zelf. De andere internationale luchthavens van Slovenië zijn die van Ljubljana (LJU) en Maribor (MBX), en bevinden zich respectievelijk op 140 kilometer en 240 kilometer afstand van Portoroz.

Aangenaam verblijf aan de Adriatische Zee

Aangenaam verblijf aan de Adriatische Zee

Portoroz is een populaire badplaats die ligt in Istrië, in het uiterste westelijke puntje van Slovenië. Dankzij het gematigde zeeklimaat is het hier het hele jaar door aangenaam vertoeven. U vindt in Portoroz mooie zandstranden, een grote jachthaven en veel watersportmogelijkheden. Portoroz is onderdeel van de gemeente Piran, waar ook de pittoreske oude havenstad met dezelfde naam toe behoort. Vanuit Portoroz is het slechts tien minuten rijden naar de nauwe straatjes van het middeleeuws Piran, waar u ook het interessante maritieme museum kunt bezoeken. De wat noordelijker gelegen kustlijn bij Strunjan is een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuurwandelingen. En wilt u meer van Slovenië zien, dan kunt u met de auto uitstekend de authentieke dorpjes in het achterland van Piran bezoeken en hier genieten van de plaatselijke keuken en wijnen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties